چطور شیرینی شلهزرد را کم کنیم ؟ (2 نکته ساده)
چطور شیرینی شلهزرد را کم کنیم
شلهزرد یکی از دسرهای پرطرفدار ایرانیها برای مراسمات مختلف مانند مراسمات نذری است. این دسر از برنج، شکر و آب تهیه میشود و طعم شیرین و خاطرات خوشایند گذشته را برای ما زنده میکند.
بعضی وقتها اتفاق میافتد که شلهزرد برای بعضی افراد خیلی شیرین باشد و این ممکن است ناراحتکننده باشد. برای رفع این مشکلات، راهکارهایی وجود دارد.
چهکار کنیم تا شلهزرد ما مزه بسیار شیرینی نداشته باشد؟
برای داشتن مزه مناسب شلهزرد، باید نسبت صحیحی از برنج، شکر و آب را رعایت کنیم. به عنوان مثال، برای هر پیمانه برنج، باید دو پیمانه شکر و پنج پیمانه آب استفاده کنید.
همچنین، اگر دسر شما خیلی شیرین شد، میتوانید با اضافهکردن برنج یا آب به مقدار بیشتر، شیرینی آن را کاهش دهید.
اضافهکردن مواد اولیه به جز شکر.
برای کاهش شیرینی بیش از حد، میتوانید مواد دیگری به جز شکر به دسر اضافه کنید. به عنوان مثال، مقداری برنج پخته را به دسر اضافه کنید.
اضافهکردن آب
به جای اضافه کردن برنج، میتوانید با افزودن آب به دسر و سپس جدا کردن آب اضافی، شیرینی را کاهش دهید.
نکته
خیلی مهم است که هرگز موادی مانند نمک، لیمو یا آبغوره به دسر اضافه نکنید، زیرا ممکن است طعم دسر را خراب کنند.