چطور شوری آبگوشت را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)

چطور شوری آبگوشت را بگیریم ؟

آبگوشت یک غذای خوشمزه است، اما ممکن است شور شود. برای رفع شوری این غذا نکاتی وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید. در این مقاله، روش های مختلفی برای پاک کردن شوری آبگوشت را بررسی خواهیم کرد. همراه ما باشید و از سایت آموزش آشپزی رضیم بازدید کنید.

استفاده از سیب زمینی برای رفع شوری غذا

برای پاک کردن شوری آبگوشت، می‌توانید سیب زمینی خام به غذا اضافه کنید. بعد از مدتی، سیب زمینی ها را از غذا جدا کنید، زیرا ممکن است نمک را جذب کرده باشند. همچنین اضافه کردن آب جوش و رب به غذا می‌تواند کمک کند. این روش توسط بسیاری از خانم ها استفاده می شود.

اضافه کردن مایعات متنوع برای رفع شوری آبگوشت

برای کم کردن شوری آبگوشت، می‌توانید مایعاتی مثل آبلیمو، آبغوره و سرکه به غذا اضافه کنید. همچنین اضافه کردن فلفل، نوشابه، قند و شکر نیز می‌تواند کمک کند. مثلا می‌توانید یک حبه قند را در قابلمه بگذارید و همراه غذا بخورید.

غذای شور را باید با چه چیزی بخوریم ؟

هنگام مصرف غذای شور، می‌توانید سالاد بدون نمک یا ترشی را جوری که شور نباشد، همراه کنید. برای جلوگیری از شور شدن آبگوشت، بهتر است نمک آن را در انتهای پخت تنظیم کنید تا غلیظ نشود و آبش بیشتر بخار نشود. حتما در آخر مزه غذا را چک کنید تا از شور شدن آن جلوگیری کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم