چطور جوجه کباب را خوشمزه کنیم ؟ (2 نکته ساده)
چه چیزی کباب مرغ را خوشمزه می کند؟
کباب مرغ یا جوجه کباب یک غذای خوشمزه و محبوب است که می توانید در جشن ها و مراسم های رسمی به عنوان غذای اصلی استفاده کنید.
برای تهیه کباب مرغ لذت بخش، بهتر است از آب لیمو، نمک و ادویه ها به تنهایی استفاده نکنید. برای بدست آوردن یک جوجه کباب عالی، بهتر است از مواد افزودنی مانند سس مایونز، زعفران و پاپریکا استفاده کنید تا طعم مطلوب به دست آید.
ابتدا تکه های مرغ را در روغن آغشته کنید و سپس آب لیمو و نمک اضافه کنید. همچنین پیاز را خلال خرد کرده و اضافه کنید تا به مرغ چسب نکند.
برای افزایش خوشمزگی کباب مرغ، می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید. همچنین اضافه کردن پودر سیر و پیاز نیز به آن عطر و طعم خوبی می دهد.
ترفند های خوشمزه شدن
برای طعم لذت بخش و متفاوت کردن کباب مرغ، بهتر است کمی سس مایونز اضافه کنید. این کار به خوشمزه شدن و ترد شدن کباب کمک می کند.
برای حذف بوی نامطبوع مرغ، از ادویه های مخصوصی مانند فلفل سیاه، زرد چوبه و پاپریکا استفاده کنید. این ادویه ها به طعم و عطر بهتری به کباب مرغ می دهند.
استفاده از فلفل دلمه ای به مرغ کمک می کند تا طعم بهتری پیدا کند. همچنین قبل از طبخ، مرغ ها را در مواد حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید و هنگام طبخ می توانید با استفاده از کره آب شده روی مرغ مالید.