چطور از قالب فلافل استفاده کنیم ؟ (2 نکته ساده)
راه ها برای ساخت فلافل خانگی
فلافل یکی از خوشمزهترین و معروفترین غذاهای خاورمیانه است. این غذای خوشمزه بسیار محبوب است. با رعایت چند ترفند ساده، میتوانید فلافل محبوب خود را در منزل تهیه کنید. دستور پخت آن بسیار آسان است. یکی از مراحل مهم تهیه این غذا، شکل دهی به مواد آن است. در ادامه با ما همراه شوید تا دستور پخت فلافل را به همراه شیوهی شکل دهی آن توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی
نخود ۱ کیلوگرم
جعفری خشک ۲ قاشق غذا خوری
پودر پیاز ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۲ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز ۲ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
ادویه مخصوص ۲ قاشق غذا خوری
آرد نخودچی یک پیمانه
دستور پخت فلافل خانگی
ابتدا نخودها را به مدت ۴۸ ساعت خیس کنید.
سپس نخودها را همراه با جعفری خشک داخل چرخ گوشت بریزید.
پس از چرخ کردن نخودها، آنها را در یک کاسه عمیق قرار داده و ادویهها، پودر پیاز و پودر سیر را به آنها اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس آرد نخودچی را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
در نهایت، مواد آماده شده را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
روش شکل دادن به مواد
پس از گذشت یک الی دو ساعت، مواد را از یخچال بیرون بیاورید. سپس یک کاغذ روغنی را به صافی بگذارید. در این مرحله، قالب فلافل را بردارید و مقداری آرد در آن بریزید تا مواد به قالب چسبیده و آسان جدا شوند. سپس با کمک قاشق، مقداری از مواد را بردارید و در قالب بریزید. در انتها با فشار دادن دکمهای که در کنار قالب است، هر قرص فلافل را روی کاغذ روغنی قرار دهید.
با این روش ساده، قرصهای فلافل شما آماده سرخکردن هستند.
به نکات آخری
با دنبال کردن مراحل بالا، میتوانید برای خود و دوستانتان فلافل خانگی خوشمزه را طبخ کرده و از آن لذت ببرید.