چطور آش رشته را فریز کنیم؟ (2 نکته ساده)
چطور آش رشته را فریز کنیم؟
اگر میخواهید آش رشته را برای مدت طولانی نگهداری کنید، بهترین راه فریز کردن آن است. ممکن است پیش بیاید که آش زیادی بپزید و نتوانید آن را در یخچال نگه دارید، در این حالت میتوانید آن را فریز کنید تا به طول عمرش اضافه کنید. برای فریز کردن آش رشته، مراحل زیر را دنبال کنید.
فریز کردن غذا بهتر از نگهداری در یخچال است، زیرا فریزر مواد غذایی را بهتر و تازهتر نگه میدارد. وقتی غذا در یخچال نگهداری میشود، ممکن است رطوبت آن افزایش پیدا کند و باعث خرابی آن شود اما در فریزر این اتفاق نمیافتد.
نحوه فریز کردن آش رشته
قبل از اینکه آش رشته را فریز کنید، حتما اطمینان حاصل کنید که به طور کامل سرد شده است. اگر آش داغ باشد وارد فریزر شود، انجماد آن زمان بیشتری میبرد و ممکن است مواد دیگر در فریزر خراب شوند. پس ابتدا آش را به خوبی سرد کنید.
سپس آش را در ظرف پلاستیک فریزر بریزید و آن را صاف کنید. ظرف را در فریزر قرار داده و هنگام استفاده، بخش مورد نیاز را خارج کرده و گرم کنید. برای گرم کردن بهتر، آش رشته را از شب قبل از فریزر دربیاورید و میتوانید پیاز و روغن به آن اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
نکته پیشنهادی
همیشه سعی کنید آش رشته را به اندازه مصرف بپزید تا نیاز به فریز کردن نباشد. اگر آش بیشتر بپزید، میتوانید آن را به دوستان یا خانوادهتان تقدیم کنید. همچنین بهتر است آش را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری نکنید و در زمان کم مصرف کنید.