چطور آش رشته را فریز کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

چطور آش رشته را فریز کنیم؟

یکی از راحت‌ترین روش‌های نگهداری آش برای مدت طولانی، فریز کردن آن است. گاهی اوقات ممکن است زیاد آش تهیه کنید و اگر در یخچال نگه دارید، خراب شود، و باید آن را دور بیندازید. آیا ممکن است سوال برایتان پیش آمده باشد که آیا می‌توان آش را فریز کرد؟ بله، می‌توانید. در ادامه، روش‌های فریز کردن آش رشته را به شما توضیح خواهیم داد. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

فریز کردن غذا بهتر از نگهداری در یخچال است؛ عموماً باعث می‌شود غذا تازه‌تر بماند. یخچال رطوبت غذا را می‌گیرد، اما فریزر آن را بهتر نگه می‌دارد.

نحوه فریز کردن آش رشته

برای فریز کردن هر غذایی، ابتدا باید مطمئن شوید که به طور کامل سرد شده باشد؛ زیرا اگر غذا گرم باشد، انجماد کردن آن زمان‌برتر خواهد بود. همچنین گرما می‌تواند باعث شود که مواد غذایی دیگر در فریزر آب یا فاسد شوند.

بعد از اینکه آش رشته به طور کامل سرد شد، مقداری از آن را درون پلاستیک فریزر بریزید و صاف کنید. سپس در فریزر قرار دهید و هنگام استفاده، بخشی را بیرون بیاورید و گرم کنید.

برای گرم کردن آن، بهتر است قبل از اینکه بخواهید استفاده کنید، بسته آش رشته را از شب قبل از فریزر در آورید تا گرم کردن آسان‌تر باشد. معمولاً غذاهای پخته‌شده که در فریزر قرار می‌گیرند، ممکن است بو و طعم‌شان تغییر کند. برای طعم بهتر، می‌توانید کمی پیاز داغ و روغن به آن اضافه کنید.

 نکته پیشنهادی

حتماً سعی کنید آش رشته به اندازه‌ای بپزید که نیازی به فریزر کردن آن نباشد. اگر حجم آن بیشتر از اندازه شد، بهترین راه حل نذری دادن و به اشتراک گذاشتن آن است.

توجه داشته باشید که بهتر است آش رشته را به مدت طولانی در فریزر نگهداری نکنید؛ بهتر است در زمان کوچکتر مصرف کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم