چرا کیک یزدی گنبدی نمیشود و پف نمیکنه؟ (2 نکته ساده)


چرا کیک یزدی گنبدی نمیشود و پف نمیکنه؟

اگر شما هم دوست دارید کیک یزدی بپزید، ممکنه پرسش زیر براتون پیش بیاد: چرا کیک یزدی گنبدی نمیشه و نمیپف میشه؟ پاسخ به این سوال ممکنه با دلایل مختلفی مربوط باشه. ادامه میخوایم به عواملی که موجب عدم پفیدن کیک یزدی میشن، اشاره کنیم.

1- دمای فر؛ یک عامل مهم در گنبدی شدن کیک یزدی

اگر دمای فر کم باشه، ممکنه کیک به خوبی پف نکنه. بنابراین برای رفع این مشکل کافیه دمای فر رو به ۱۰ درجه بیشتر تنظیم کنید. البته بهتره دما رو خیلی زیاد افزایش ندید چون باعث میشه کل کیک یزدی یکنواخت آماده نشه. در این صورت بخش‌های بالا و پایین کیک خشک می‌شه و ممکنه بخش میانی به درستی پخته نشه.

2- عدم انتخاب حالت مناسب در فرهای برقی

اگر برای پختن کیک یزدی از فر برقی، مایکروویو یا سولاردام استفاده می‌کنید، بهتره تنظیمات دستگاه رو روی حالت فن یا کانوکشن قرار بدید. این حالت بهترین برنامه برای پف کردن کیک یزدیه چون هوای مناسب رو در داخل دستگاه ایجاد می‌کنه.

3- برای پف کردن کیک یزدی، قالب را چرب نکنید!

معمولاً اگر قالب کیک رو بیش از حد چرب کنید، باعث میشه که چربی‌ها در دمای بالا داخل بافت کیک نفوذ کرده و از پف شدنش جلوگیری کنه. پس اگر سوالی هم براتون پیش اومده که ”چرا کیک یزدی گنبدی نمیشه و پف نمیکنه؟” پیشنهاد می‌کنیم یک‌بار بدون چرب کردن، کیک یزدی بپزید.

4- همزدن زیاد؛ از مهمترین دلایل عدم پفیدن کیک یزدی

اگر مواد رو خیلی زیاد هم بزنید، ممکنه باعث شه که کیک خیلی کم پف بخوره. پس اگر می‌خواید پس از پختن این کیک‌های خوشمزه، با یک کیک یزدی گنبدی روبه‌رو بشید، از همزدن زیاد خودداری کنید.

در این مطلب سعی کردیم دلایل عدم پفیدن کیک یزدی و گنبدی نشدنش رو براتون توضیح بدیم. اگر این نکته‌هارو رعایت کنید، میتونید یک کیک با بافت عالی تهیه کنید و لذت ببرید.