چرا کیک یزدی خشک میشود؟ (2 نکته ساده)

چرا کیک یزدی خشک میشود؟

همه ما دوست داریم کیک یزدی خوشمزه را در خانه تهیه کرده و از طعم خوشایند آن لذت ببریم. اما گاهی وقت‌ها ممکن است مشکلاتی مثل خشک شدن کیک یزدی با آن روبرو شویم. الان می‌خواهیم بررسی کنیم که چرا کیک یزدی خشک می‌شود. پس اگر دوست دارید دلایلش را بدانید، با ما همراه باشید تا آخرین مطلب را بخوانید.

دمای بالای فر؛ یکی از دلایل خشک شدن کیک یزدی

یکی از دلایل اصلی خشک شدن کیک یزدی، دمای غیر مناسب فر است. این مسئله معمولا وقتی دما بسیار بالا باشد رخ می‌دهد، اما طولانی شدن زمان پخت با دمای پایین هم ممکن است منجر به خشک شدن کیک شود. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است دمای فر را صحیح تنظیم کرده و در حین پخت به مراحل کوچک چک کنید. خیلی زیاد پخت کردن باعث می‌شود قسمت بالایی کیک خشک شود. سینی حاوی قالب کیک را در وسط فر قرار دهید و کیک ها را به‌خوبی پخت کنید. به دلیل تنوع دماهای فر، احتمالا در پخت اولیه کیک ها خشک می‌شوند. اگر این اتفاق افتاد، در پخت های بعدی دما را کاهش دهید. همچنین پیش از قرار دادن قالب کیک در فر، فر را گرم کنید.

سفت و غلیظ بودن مایع کیک

در جستجوی علت خشک شدن کیک یزدی، می‌توانید به سفت و غلیظ بودن مایع کیک نگاه کنید. تمامی مواد این مایع باید به تعادل مناسب استفاده شوند. استفاده از مقدار زیادی آرد و بی‌کیفیت بودن تخم مرغ می‌تواند باعث ایجاد کیک های خشک و بی‌عطر شود.

استفاده از قالب نامناسب؛ عامل خشک شدن کیک یزدی

استفاده از قالب مناسب برای کیک، تأثیر زیادی بر کیفیت نهایی آن دارد. بنابراین اگر می‌خواهید جلوی خشک شدن کیک یزدی را بگیرید، حتما از قالب های مناسب استفاده کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی