چرا کیک یزدی ترک نمیخوره؟ (2 نکته ساده)

چرا کیک یزدی ترک نمیخوره؟

هممون وقتی می‌شنویم کیک یزدی رو به خاطر طعم دلپذیر و بافت نرمی که روش ترک خورده باهاش نوش جان می‌کنیم. اما یه مسئله‌ای که ممکنه وقتی خودمون کیک یزدی درست می‌کنیم باهاش روبه‌رو بشیم اینه: چرا کیک یزدی ترک نمی‌خوره؟ باید بگیم یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌ها بین کیک یزدی خانگی و کیک فروشی، شامل پف کردن، شکل گنبدی گرفتن و ترک خوردنه. بیا ادامه بدیم و این جزئیات روجویا بشیم.

دمای مناسب فر؛ یک نکته مهم در ترک خوردن کیک یزدی

برای اینکه کیک یزدی شما به خوبی ترک بخوره، قبل از اینکه قالب کیک رو به فر بدید، با یه چاقوی روغنی روش یه علامت مثبت بکشید. هر بار که کیک از قالب در میاد، باید دوباره با روغن پهن کنید و داخل قالب بعدی بریزید. اما این کار، باعث ترک خوردن و شکل گنبدی شدن روی کیک نمیشه. باید اول فر رو گرم کنید، سینی کیک رو توی وسط قرار بدید و صبر کنید تا کیک‌ها سریع پف بگیرن. بعد فر رو خاموش کنید تا با حرارت کمتر مواد داخلی کیک به خوبی پخته بشن.

درب فر را باز و بسته نکنید!

یک راه حل برای سوال “چرا کیک یزدی ترک نمی‌خوره؟” اینه که بعضی از افراد وقتی کیک رو می‌پزند، چندین بار درب فر رو باز و بسته می‌کنند. همونطور که گفتیم، دمای فر نقش مهمی توی پف کردن و ترک خوردن کیک یزدی داره. هر بار که درب فر رو باز و بسته می‌کنید، حرارت زیادی از دست می‌ده. این موضوع ممکنه باعث بشه کیک‌ها به درستی پف نکنند و ترک نخورند. برای چک کردن کیک بهتره از چراغ‌های داخل فر استفاده کنید تا به جای باز و بسته کردن درب، روند پخت کیک رو ببینید. اگر نیاز به چک کردن هست، حداکثر یکبار در طول پخت کیک درب فر رو باز کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی