چرا کیک من از قالب جدا نمیشه ( 2 نکته ساده)

چرا کیک من از قالب جدا نمیشه

درست کردن کیک خانگی یکی از سرگرمی‌های محبوب امروزی است. برای پخت کیک، می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از این روش‌ها استفاده از قابلمه است که کمی پیچیده‌تر از دیگر روش‌ها است.

روش دیگر برای پخت کیک استفاده از فر است. این روش معمولاً آسانتر از دیگر روش‌ها است و نتیجه‌ی خوبی را به همراه دارد. اما گاهی وقت‌ها ممکن است مشکلاتی پیش بیاید، مثلاً هنگام جدا کردن کیک از قالب، کیک به قالب چسبیده و جدا نمی‌شود که می‌تواند شکل و کیفیت کار را به خطر بیندازد. اگر شما هم با این مشکل روبه‌رو هستید، ادامه‌ی مطلب را بخوانید.

قالب کیک

یکی از اصول مهم در پخت کیک، انتخاب قالب مناسب است. چرا که قالب‌های کیک مختلف به اشکال متفاوتی آمده‌اند و ممکن است انواع مختلفی داشته باشند، بنابراین انتخاب قالب مناسب در زمان خرید بسیار مهم است.

برای جدا کردن کیک از انواع مختلف قالب‌ها، ترفندهای خاصی وجود دارد که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد.

قالب تفلونی

از آنجایی که تفلون معمولاً به خوبی چسب نمی‌کند، فرض بر این است که در پخت کیک نیز همینطور است. اما قبل از اضافه کردن خمیر به قالب تفلونی، باید قالب را به خوبی چرب کنید. امروزه، قالب‌های تفلونی از بهترین و با کیفیت‌ترین جنس‌ها برای پخت کیک هستند.

قالب سیلیکونی

قالب‌های سیلیکونی نیز از جمله قالب‌های پرکاربرد در صنعت کیک‌پزی هستند. این قالب‌ها به دلیل کیفیت و جنس برترشان شناخته شده‌اند. برای قالب سیلیکونی نیز مناسب است قبل از اضافه کردن خمیر، قالب را با روغن چرب کنید. همچنین بعد از پخت، بهتر است ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کیک کمی خنک شود و به راحتی از قالب جدا شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم