چرا کیک اسفنجی وسطش گود میشه ( 2 نکته ساده)
چرا کیک اسفنجی وسطش گود میشه
امروزه کیک اسفنجی، یکی از محبوبترین کیکها برای خامهکشی محسوب میشود. یکی از دلایل اصلی علاقهمندی به این کیک، این است که بافت و سطح یکنواختی دارد. اصطلاحا به عنوان یکی از بهترین گزینهها برای خامهکشی شناخته میشود. اما ممکن است برای بعضی از ما پیش بیاید که کیک وسطش خوب نپفته است. حالا به دلایل گود شدن وسط کیک خواهیم پرداخت، پس با آموزشهای سایت آشپزی رضیم همراه باشید.
کافی نبودن زمان پخت کیک اسفنجی
گود شدن وسط کیک یکی از مشکلات رایج در پخت کیک اسفنجی است. این مشکل میتواند به دلایل مختلفی باشد، اما یکی از علتها میتواند کافی نبودن زمان پخت کیک اسفنجی باشد. روشهای مختلفی برای پخت کیک وجود دارد؛ میتوان آن را در فر یا روی اجاق گاز پزید. در هر دو حالت، به علت چسبندگی لبههای کیک به قالب یا ظرف، این لبهها زودتر پخته میشوند اما برای رسیدن حرارت به وسط کیک، زمان بیشتری نیاز است. پیش از خارج کردن کیک از فر یا خاموش کردن شعله اجاق، از پخت کامل کیک اطمینان حاصل کنید. برای این کار میتوانید از یک سیخ چوبی مثل خلال دندان استفاده کنید. خلال دندان را در تمام نقاط کیک فرو ببرید و اگر خمیر به خلال چسبیده باشد، به این معنی است که کیک پخته است.
استفاده بیش از حد از بکینگ پودر
گاهی اوقات در طول پخت کیک، با تغییر اندازه یکی از مواد اولیه، کل کیک تحت تأثیر قرار میگیرد و نتیجه نهایی متفاوتی ارائه میدهد. بکینگ پودر یکی از اجزای مهم در صنعت کیک پزی است و اهمیت دقیق محاسبه مقدار آن حائز اهمیت است. اگر مقدار بکینگ پودر بیشتر از اندازه باشد، ممکن است کیک بیش از حد پف بخورد. اما پس از خارج شدن کیک از فر و خنک شدن، پف آن کمکم برطرف شده و حتی وسط کیک میتواند گود شود.