چرا کیک اسفنجی من سفت میشه ( 2 نکته ساده)

چرا کیک اسفنجی من سفت میشه

کیک ها میتوانند بر اساس نوع آرد استفاده شده، طعم و نحوه پخت تقسیم بندی شوند. یکی از دسته های مهم، سختی یا آسانی پخت کیک است. کیک اسفنجی نیز در دسته آسان پز قرار دارد. اما برای پختن این نوع کیک، باید ترفندهای خاصی رعایت کرد. اگر این ترفندها را ندانید، ممکن است کیک شما مشکلاتی مانند خام ماندن، پف نکردن و یا سفت شدن داشته باشد. در این مقاله به دلایل سفت شدن کیک اسفنجی میپردازیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

الک نکردن آرد در مراحل پخت کیک اسفنجی

یکی از دلایل شایع سفت شدن کیک اسفنجی، عدم الک کردن آرد است. الک کردن آرد باعث حاصل کردن بافت اسفنجی در کیک میشود و از سفت شدن و جمع شدن آرد جلوگیری میکند. برای رفع این مشکل، قبل از اضافه کردن آرد به مواد دیگر، آرد را سه بار الک کنید و سپس به آرامی به مخلوط دیگر اضافه کنید.

جدا نکردن زرده و سفیده تخم مرغ و کم هم زدن آن

یکی از دلایل دیگر سفت شدن کیک اسفنجی، جدا نکردن زرده و سفیده تخم مرغ است. زرده تخم مرغ ممکن است باعث از بین رفتن حباب‌های خمیر شود و کیک را سفت کند. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است فقط از سفیده تخم مرغ استفاده کنید. برای این کار، ابتدا سر تخم مرغ را کمی بشکنید و سپس تخم مرغ را به آرامی جدا کرده و سفیده را استفاده کنید. این مراحل را برای هر تخم مرغ تکرار کنید.

استفاده از تنها سفیده تخم مرغ، کافی نیست. باید سفیده را به خوبی هم زد تا کیک سفت نشود. این مرحله می‌تواند با همزن برقی یا هم زدن دستی انجام شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم