چرا کیک اسفنجی روغن ندارد ( 2 نکته ساده)
چرا کیک اسفنجی روغن ندارد
ممکن است به ذهن شما هم بیاید که آیا برای درست کردن کیک اسفنجی از روغن استفاده میشود یا خیر؟ پاسخ به این سوال را در اینجا خواهید یافت. برای پخت کیک اسفنجی نکات خاصی وجود دارد که در ادامه به آنها میپردازیم. پس با ما همراه باشید تا این موضوع را به خوبی بررسی کنیم.
پخت کیک اسفنجی بدون روغن
برای هر نوع غذایی دستور مخصوص وجود دارد. اگرچه برای بسیاری از کیکها مواد اولیه ثابتی وجود دارد مثل آرد، شیر و آب که از جمله آنهاست اما همیشه استثناها وجود دارد. کیک اسفنجی نیز با توجه به کاربرد و میزان استفاده، مواد و روش خاص خود را دارد. در حالی که استفاده از روغن برای کیکهای عصرانه و مناسب میان وعده مناسب است، اما اگر قصد دارید کیک را برای خامه خوشمزه آمادهسازی کنید بهتر است از روغن استفاده نکنید. همچنین برای کیکهایی که نیاز به بافت سبک دارند، استفاده از روغن مناسب نیست.
کیکهایی که برای خامهپزی استفاده میشود عمدتاً بافت سبکی دارند. کیک اسفنجی به دلیل روش سریع و آسان پختن، در میان کیکهای مختلف بسیار محبوب است. برای داشتن بافت سبک و مناسب برای خامه، چه باید کرد؟
حذف روغن از مواد اولیه کیک بهترین گزینه است. حضور روغن باعث از بین رفتن حبابها در خمیر میشود و کیک را از حالت اسفنجی خارج میکند. همچنین با وجود روغن، بافت کیک سبک میشود و بافت چسبندهتری پیدا میکند. بنابراین استفاده از روغن برای کیک اسفنجی توصیه نمیشود.
سخن پایانی
تصمیم گیری برای استفاده یا عدم استفاده از روغن در پخت کیک خانگی به سلیقه شخصی بستگی دارد. اما در پخت کیک اسفنجی بهتر است از روغن استفاده نشود. زیرا همانطور که از نامش پیداست، بافت کیک باید کاملاً اسفنجی و سبک باشد و روغن باعث از بین رفتن این بافت میشود.