چرا کیک اسفنجی حالت لاستیکی میشود ( 2 نکته ساده)
چرا کیک اسفنجی حالت لاستیکی میشود؟
تهیه کردن کیک خانگی یکی از لذتهای زندگی است. ممکنه وقتی بخواین کیک بپزین، نتونید از کیکهای آماده استفاده کنین و تصمیم بگیرید که خودتون یک کیک بپزین. یکی از بهترین انتخابها برای کیک، کیک اسفنجیه. این کیک راحت تهیه میشه و بافت مناسبی برای انواع میانوعدهها و جشنها داره. ولی تهیهی این کیک به چند نکته خاص نیاز داره که اگر رعایتشون نکنید، نتیجه کار ممکنه متفاوت باشه.
یکی از مسائلی که ممکنه در صورت رعایت نکردن این نکات پخت کیک پیش بیاد، ایجاد حالت لاستیکی در کیکه. آیا تا حالا با این مشکل برخورد کردید و دنبال راهحل برای درست کردنش هستید؟ پس برای آگاهی از دلایل حالت لاستیکی در کیک، ادامهی مطلب رو بخونید و همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
استفاده اضافی از مایعات و روغن در پخت کیک اسفنجی
دلیل اصلی شدن کیک لاستیکی، استفاده زیاد از شیر یا آب و به خصوص روغن اضافیه. استفاده بیش از حد از شیر یا آب باعث میشه کیک درست نشه و حالت لاستیکی پیدا کنه.
همونطور که میدونید، روغن به خمیر حالت چسبنده میده اما اگه به مقدار مناسب استفاده بشه، باعث بهتر جذب شدن کیک میشه و مشکلی ایجاد نمیشه. استفاده زیاد از روغن باعث میشه که بافت کیک مناسب شکل نگیره و کیک حالت لاستیکی پیدا کنه.
روش پخت نامناسب
برای پختن کیک اسفنجی، روشهای مختلفی وجود داره. میشه کیک رو روی اجاق گاز یا در فر پخت. برای هر روش باید نکات خاصی رو رعایت کنید.
وقتی کیک رو روی اجاق گاز میپزین، استفاده از حرارت کم و شعله پخشکن، جلوگیری میکنه از لاستیکی شدن کیک. همینطور وقتی کیک رو در فر پختید، استفاده از قالب سیلیکونی و کم بودن دما، باعث میشه که کیک اسفنجی شکل لاستیکی پیدا نکنه.