چرا کیک اسفنجی بعد از پخت پفش میخوابه (2 نکته ساده)
چرا کیک اسفنجی بعد از پخت پفش میخوابه
کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک هاست. این کیک با یک روش پخت آسان، سریع و ارزان خودش رو نشون داده و جای خوبی تو دل هواداران کیک پزی پیدا کرده. این کیک میتونه برای صبحانه، عصرانه یا حتی تزیین با خامه استفاده بشه. با اضافه کردن انواع مختلف چاشنی، میتونید طعم های متنوعی از این کیک لذت ببرید.
اما همیشه پختن کیک انقدر هم ساده نیست و ممکنه مشکلاتی پیش بیاد. آیا تا حالا پیش اومده که تا آخرین لحظات خوشحال و راضی از نتیجه کارتون باشید اما بعدا همه چیز بهم بریزه؟ گاهی وقتا کیک تو پخت کاملا پف میکنه اما بعد از اون ممکنه که پفش رو از دست بده. برای بیشتر درک این مشکل، ادامه متن رو از دست ندید. با سایت آشپزی رضیم همراه باشید.
نامتناسب بودن اندازه مواد اولیه در پخت کیک اسفنجی
یکی از دلایلی که باعث میشه پف کیک اسفنجی بعد از پخت بهم بریزه، نامناسب بودن اندازه مواد اولیه کیکه. اگه تو پخت کیک مواد با هم تناسب نداشته باشند، یعنی آرد بیشتر از مایعات مثل روغن، آب یا شیر باشه. یا اگه برای مواد مایع مثل گلاب بیش از حد استفاده کنید، کیک به طور نامناسب پف میکنه. پف نامناسب به این معنیه که ممکنه کیک تا آخرین مرحله پخت خوب پف بکنه اما بعد از اون، به دلیل ضعف و متماسک شدن ناقص مواد، پف کیک رو از دست بده.
تغییر ناگهانی دمای کیک
یکی از دلایل دیگه که باعث میشه پف کیک اسفنجی بعد از پخت بهم بریزه، تغییر ناگهانی دمای کیکه. وقتی کیک به روش های مختلف مثل پخت در قابلمه و یا فر درست میکنید، باید به این نکته توجه کنید که بعد از خاموش کردن فر یا اجاق گاز، دمای کیک ناگهانی تغییر نکنه. برای اینکار، کافیه بعد از پخت، کیک رو برای چند دقیقه دیگه تو فر یا اجاق گاز خاموش نگه دارید تا دمای کیک کمی پایین بیاد.