چرا کوکو سیب زمینی میچسبه ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی میچسبه

کوکو سیب زمینی یک غذای ساده و خوشمزه است که زمان زیادی برای طبخ نیاز ندارد و یکی از بهترین گزینه‌ها برای وعده‌های نهار و شام می‌باشد. بسیاری از افراد ممکن است هنگام پختن کوکو با مشکل چسبیدن آن به تابه روبه‌رو شوند. حال در اینجا نکاتی را برای جلوگیری از چسبیدن کوکو به تابه به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید تا این نکات را به شما توضیح دهیم. به سایت آموزش آشپزی رضیم نیز مراجعه کنید.

نکاتی که باعث نچسبیدن کوکو سیب زمینی می شود

تعداد زیاد تخم‌مرغ: اگر تعداد زیادی تخم‌مرغ به مخلوط کوکو اضافه کنید، ممکن است کوکو به تابه چسبد. بهتر است تعداد تخم‌مرغ را کاهش دهید اگر کوکو به تابه چسبید.

اضافه کردن آرد: در صورتی که کوکو به تابه چسبد، مقداری آرد به ترکیب کوکو اضافه کنید تا جلوی چسبیدن آن به تابه را بگیرید. اضافه کردن آرد نخودچی باعث جلوگیری از چسبیدن کوکو به تابه می‌شود.

مقدار روغن مناسب: اگر مقدار کافی روغن برای سرخ‌کردن کوکو سیب زمینی استفاده نکنید، ممکن است به تابه چسبد. بنابراین حتماً مقدار مناسبی از روغن برای طبخ کوکو استفاده کنید تا جلوی چسبیدن آن به تابه را بگیرید.

داغ بودن روغن: بعد از اضافه کردن روغن به ماهیتابه، صبر کنید تا روغن داغ شود و سپس مواد کوکو را اضافه کنید. اگر روغن داغ باشد، کوکو به تابه چسبیده و شکل و ظاهر آن به هم نمی‌رود و همچنین راحت‌تر می‌توانید آن را بپزید.

کلام آخر

کوکو سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه است. اگر همیشه مواقع پختن کوکو با مشکل چسبیدن به تابه روبرو شده‌اید، حتماً این نکات را رعایت کنید. با اعمال این تغییرات می‌توانید کوکو‌های خوشمزه‌تری بدون اینکه به تابه چسبند، طبخ کنید و لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم