چرا کوکو سیب زمینی تلخ میشه ( 2 نکته ساده)
چرا کوکو سیب زمینی تلخ میشود
کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است. این غذا به دو دلیل خاص مورد توجه قرار میگیرد. اولاً، زمانی که وقت کمی دارید، آشپزی کوکو سیب زمینی آسان است. دوما، این غذا برای انواع سلیقهها مناسب است و به نظر میرسد هیچکسی وجود ندارد که از این غذا خوشش نیاید. شاید پیش آمده باشد که طعم کوکو سیب زمینی تان تلخ شود. این اتفاق چرا میافتد؟ مطلب زیر را بخوانید تا از تلخ شدن آن جلوگیری کنید. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
نکاتی درباره سیب زمینی
مهمترین نکته این است که باید به سیب زمینی توجه کنید. عامل اصلی تلخ شدن کوکو سیب زمینی، سیبزمینی خود است.
حتماً توجه کنید که سیب زمینیهای دارای پوست سبز را برای آمادهسازی کوکو استفاده نکنید. این نوع سیب زمینیها ممکن است غذا را تلخ کرده و باعث مشکلات گوارشی شوند.
سعی کنید که سیب زمینیهای خوب و تازه داشته باشید. اگر مقدار زیادی تانین در سیب زمینی وجود داشته باشد، طعم تلخی به آن میدهد. سیب زمینیهای تازه، کمترین مقدار تانین را دارند.
روشهای پیشگیری از تلخ شدن کوکو سیب زمینی
خیس کردن سیب زمینی در آب یک روش مناسب است. قبل از استفاده، سیب زمینیها را برای 1 تا 2 ساعت در آب قرار دهید تا مقدار تانین در آن کاهش پیدا کند.
استفاده از سرکه در آمادهسازی کوکو سیب زمینی یک روش دیگر است. ابتدا سیب زمینیها را برای 1 تا 2 ساعت در سرکه قرار دهید، سپس آشپزی را شروع کنید.
اگر سیب زمینی را برای آمادهسازی کوکو زیاد رنده کردید، احتمال تلخ شدن آن وجود دارد. بهتر است بعد از رنده کردن، آب آنها را ریخته و از این طریق، اگر سیب زمینی تلخ هم شده باشد، این مسئله رفع میشود.
زمان پخت کوکو سیب زمینی نیز مهم است. اگر زیاد پخته شود، غذا بدرنگ میشود و طعمش به تلخی میپیچد.