چرا کوکو سیب زمینی به دست میچسبه ( 2 نکته ساده)
چرا کوکو سیب زمینی به دست میچسبه
سیب زمینی یکی از مواد غذایی متنوعی است که می توانید از آن غذاهای مختلفی را طبخ کنید. یکی از این غذاها کوکو سیب زمینی است. کوکو سیب زمینی یک غذای کامل و آسان برای طبخ است که می تواند در زمان کمک بزرگی باشد چرا که آسان و سریع پخته میشود. ممکن است شما وقتی این غذا را میپزید، با مسئله چسبیدن آن به دست یا ماهیتابه مواجه شوید. در این مقاله، راهکارهایی برای جلوگیری از این مشکلات آورده شده است. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
جلوگیری از چسبیدن کوکو سیب زمینی به دست
گاهی اوقات، کوکو سیب زمینی ممکن است به دست شما چسبد. برای پیشگیری از این اتفاق، میتوانید یک کاسه آب سرد را در کنار خود قرار دهید، دستان خود را مرطوب کنید و سپس مقداری از مواد کوکو را برداشته و درون ماهیتابه ریخت یا از قاشق برای ریختن مواد و فرم دادن به آنها استفاده کنید. این روش باعث میشود مواد به دست شما چسبیده نشود.
چسبیدن کوکو به ماهیتابه
استفاده از ماهیتابه با پوشش تفلون و غیر چسبنده، موثر در جلوگیری از چسبیدن کوکو سیب زمینی به آن است.
برای سرخ کردن، میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید زیرا این کار از چسبیدن مواد به ماهیتابه جلوگیری میکند.
حتماً قبل از سرخ کردن هر غذا، مطمئن شوید که روغن به اندازه کافی داغ شده است تا از چسبیدن غذا جلوگیری کند. همچنین میتوانید مقداری از مواد خود را درون روغن بیندازید تا از حرارت مناسب مطمئن شوید.
اگر مواد کوکو سیب زمینی زیاد آب انداختهاند و آب را نگیرید، ممکن است کوکو به ماهیتابه چسبد. اضافه کردن مقداری بیشتر از آرد یا تخممرغ به مواد ممکن است این مشکل را حل کند.
همچنین، اگر سرکه را با روغن در ماهیتابه مخلوط کرده و صبر کنید تا سرکه تبخیر شود، از چسبیدن غذا به ظرف جلوگیری کنید.
حرف پایانی
با رعایت راهکارهای ارائه شده، دیگر در هنگام پختن این غذا ناراحت نخواهید شد و مواد به دست یا ماهیتابه نخواهند چسبید.