چرا کوکو سیب زمینی از هم وا میره ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی از هم وا میره

کوکو سیب زمینی یک غذای خوشمزه و سالم است که می‌توانید برای صبحانه، ناهار و شام انتخاب کنید. این غذا را بسیار آسان می‌توانید درست کنید. کوکو سیب زمینی از ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ تشکیل شده است. اگر تا به حال مشکل وا شدن این غذا را داشته‌اید، در این مقاله دلایل آن را بررسی می‌کنیم و راه حل‌هایی را برای شما توضیح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

عوامل وا شدن کوکو سیب زمینی

این غذا به دو شیوه مختلف درست می‌شود. در روش اول از سیب زمینی خام رنده شده استفاده می‌شود و در روش دوم از سیب زمینی پخته که خرد شده است، استفاده می‌شود، اما در هر دو روش احتمال وا شدن آن وجود دارد.

عوامل موثر در وا رفتن:

  1. حجم مواد استفاده شده در کوکو باید متناسب باشد. اگر موادی مانند تخم مرغ یا آرد را بیش از حد یا کمتر از حد استفاده کنید، کوکو ممکن است وا شود.
  2. برخی از آشپزها در تهیه این غذا از پیاز رنده شده استفاده می‌کنند. در این صورت باید به این نکته دقت داشته باشید که آب موجود در پیاز را به خوبی از آن جدا کنید، مانند زمانی که برای پخت کباب تره پیاز را خوب و دقیق از آن جدا می‌کنند.
  3. اگر از سیب زمینی خام به جای سیب زمینی پخته استفاده می‌کنید، باید پس از رنده کردن سیب زمینی، آب موجود در آن را به طور کامل جدا کنید تا از وا شدن کوکو جلوگیری کنید.
  4. اگر مقدار تخم مرغ استفاده شده در کوکو زیاد باشد، غذا ممکن است وا شود.
  5. قبل از سرخ کردن، حتما مطمئن شوید که روغن به میزان کافی گرم شده است. اگر روغن به اندازه کافی گرم نشود، کوکو ممکن است از هم وا برود.
  6. ضخامت مناسب کوکو نیز بسیار مهم است. کوکو نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشد.

 راه کار حل این مشکل

  1. اگر مواد شما خیلی شل و آبکی است، می‌توانید مقداری آرد گندم به آن اضافه کنید. این کار باعث جلوگیری از وا شدن کوکو می‌شود و بافت مناسبی به آن می‌دهد.
  2. در صورت استفاده از سیب زمینی خام برای کوکو، سیب زمینی‌ها را با رنده ریز رنده کنید.
  3. قبل از پخت، مایه کوکو را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  4. از ادویه های اصلی مانند زردچوبه و نمک برای پخت کوکو استفاده کنید و از اضافه کردن ادویه های دیگر خودداری کنید.

 

 

منبع : سایت آشپزی رضیم