چرا کوکو سیب زمینی از هم میپاشد ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب‌زمینی از هم می‌پاشد؟

با سیب‌زمینی می‌توانید غذاهای خوشمزه و مختلفی بپزید. یکی از این غذاها، کوکو سیب‌زمینی است. این غذا طرز پخت آسانی دارد و زمانی که وقت کافی برای پخت خورشت یا غذای دیگری ندارید، انتخاب خوبی است. کوکو سیب‌زمینی ترکیبی از سیب‌زمینی و تخم مرغ است که غذایی مفید و مقوی محسوب می‌شود. اما ممکن است هنگام طبخ آن با مشکل پاشیدن آن از هم روبه‌رو شوید. در این مطلب سعی کرده‌ایم راه‌حل‌هایی برای جلوگیری از این مشکل را برای شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

دلایل پاشیدن کوکو سیب‌زمینی از هم

اگر از سیب‌زمینی خام برای طبخ این غذا استفاده می‌کنید، حتما از رنده‌ی ریز برای خرد کردن آن استفاده کنید. در صورتی که سیب‌زمینی خام است، باید به خوبی خرد و ریز شود.

اگر مقدار بیش از حد تخم مرغ استفاده کنید، کوکو از هم جدا می‌شود. اضافه کردن تخم مرغ بیش از اندازه موجب شل شدن مواد کوکو، پاشیده شدن آن‌ها در روغن و جذب زیاد روغن و پف شدن می‌شود.

بهتر است مواد را 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. گاهی عدم استراحت مواد موجب پاشیده شدن کوکو می‌شود.

می‌توانید مقداری نان خشک را پودر کرده و به مواد کوکو اضافه کنید. نان حاوی گلوتن، باعث چسبندگی مواد می‌شود.

برخی از افراد برای افزایش چسبندگی و خوشمزگی کوکو از پودر سوخاری استفاده می‌کنند.

هنگام استفاده از پیاز در کوکو، حتما پس از خرد کردن آن، آب آن را تخلیه کنید تا از واپاشیدن غذا جلوگیری شود.

حرف پایانی

با رعایت نکات فوق، می‌توانید از واپاشیدن کوکو سیب‌زمینی خود جلوگیری کرده و غذای خوشمزه‌ای را طبخ کنید.

منبع: سایت آشپزی رضیم