چرا کوکو سیب زمینی از هم میپاشد ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا کوکو سیب زمینی از هم میپاشد

سیب زمینی یک مواد غذایی خوشمزه و متنوع است که می‌توان از آن غذاهای خوشمزه‌ای مانند کوکو سیب زمینی آماده کرد. کوکو سیب زمینی غذایی سریع و آسان است که می‌توانید زمانی که برای طبخ غذاهای دیگر وقت ندارید، از آن استفاده کنید. این غذا که از سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می‌شود، غذایی مغذی و قوی است. اما ممکن است هنگام طبخ آن با مشکل پاشیده شدن روبه‌رو شوید. در این مقاله سعی کرده‌ایم نکاتی را برای جلوگیری از این مشکل برای شما شرح دهیم. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

دلایل پاشیدن کوکو سیب زمینی از هم

اگر از سیب زمینی خام استفاده می‌کنید، حتماً برای رنده کردن از رنده‌ی ریز استفاده کنید و اگر سیب زمینی خام است، باید آن را به خوبی رنده کنید و یا از وسایل له‌کننده استفاده کنید.

استفاده از تعداد زیادی تخم مرغ باعث از هم جدا شدن کوکو می‌شود. تعداد زیادی تخم مرغ باعث شل شدن مواد کوکو، پاشیده شدن آن در روغن و جذب زیاد روغن و پف می‌شود.

قبل از طبخ، بهتر است مواد را 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. استراحت ندادن مواد ممکن است باعث پاشیده شدن کوکو شود.

می‌توانید مقداری نان خشک شده را پودر کرده و به مواد کوکو اضافه کنید. نان حاوی گلوتن کمک می‌کند مواد چسبنده‌تر شوند.

استفاده از پودر سوخاری برای چسبندگی و مزه‌دهی به کوکو کمک می‌کند.

اگر پیاز رنده شده را به کوکو اضافه می‌کنید، حتماً آب آن را پس از رنده کردن فشار دهید تا از پاشیده شدن مواد جلوگیری کنید.

نکته پایانی

با رعایت این نکات، می‌توانید از جلوگیری از پاشیده شدن کوکو سیب زمینی خود و طبخ یک غذای خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم