چرا کماچ سهن تلخ میشود ؟ (2 نکته ساده)
چرا کماچ سهن تلخ میشود و قابل خوردن نیست؟
همانطوری که میدانید، مهمترین جزء کماچ سهن، آرد جوانه گندم است. برخی شیرینیها و کیکها وجود دارند که به اندازه این کماچ سنتی کرمانی، خوشمزه و خوشطعم نیستند. دلیل این امر چیست؟ دلیل این امر از آرد جوانه گندم تهیه شده است و به همین دلیل طعم منحصر به فرد و متفاوتی دارد. در اینجا با سایت آشپزی رضیم همراه شوید تا بدانید چرا کماچ سهن تلخ میشود.
تهیه کماچ سهن نیازمند رعایت تکنیکهای خاصی است که میتوانند طعم کماچ را بهبود بخشند. متأسفانه، رعایت نکردن این تکنیکها میتواند باعث خرد شدن، چسبیدن به کاغذ روغنی و تلخ شدن کماچ سهن شود. این مشکلات دلایل مختلفی دارند اما به راحتی قابل حل هستند.
حقیقت این است که تلخ شدن کماچ سهن به ترکیبات آن برمیگردد. زمانی که این ترکیبات به درستی انتخاب نشوند، احتمال تلخ شدن کماچ سهن وجود دارد. با این حال، بیشترین دلیل تلخ شدن کماچ سهن به آرد جوانه گندم برمیگردد.
نقش آرد جوانه گندم در کماچ سهن
آرد جوانه گندم در تهیه کماچ سهن نقش مهمی دارد، زیرا میتواند طعم کماچ را بهطور قابل توجهی تحتتاثیر قرار دهد. نکته مهم در مورد آرد جوانه گندم این است که باید گندمهای جوانه زده را در زمان مناسب جمعآوری کنید تا از تلخ شدن کماچ سهن جلوگیری کنید. بعد از آبخوردن و جوانهزدن گندمها، باید آنها را برای خشکشدن در آفتاب قرار دهید. سپس جوانههای خشکشده را پودر کنید تا برای پخت کماچ سهن آماده شوند. گندمهای جوانهزده بلند باعث تلخ شدن کماچ سهن میشوند.
تهیه کماچ سهن باید مانند دیگر شیرینیها با دقت و شیوهای منظم انجام شود. بطور کلی، با استفاده از تکنیکهای ارائه شده میتوانید کماچ سهنی با طعم واقعی و منحصر به فرد تهیه کنید.