چرا کتلت مرغ وا میره ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا کتلت مرغ وا می‌شود؟

زمانی که کتلت مرغ می‌پزد، یکی از مشکلاتی که ممکن است با آن روبه‌رو شوید، وا شدن کتلت است. دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث وا شدن کتلت شوند. اگر این دلایل را بدانید، حتماً می‌توانید کتلت خوشمزه و لذیذی درست کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل اصلی وا شدن کتلت مرغ

یکی از دلایل اصلی وا شدن کتلت مرغ، استفاده از تعداد کافی تخم مرغ نبوده. اگر فکر می‌کنید که تعداد تخم مرغ کافی را به مواد اضافه نکرده‌اید، بهتر است زرده را جدا کرده و تنها سفیده تخم مرغ را اضافه کنید. تخم مرغ از اجزای مهمی برای کتلت استفاده می‌شود. اندازه تخم مرغ باید با حجم مواد کتلت هماهنگ باشد تا از تعداد مناسبی استفاده کنید.

دلیل دیگر وا شدن کتلت مرغ، استفاده از اضافه‌کردن بیش از اندازه گوشت مرغ است. اگر مواد به طور کامل ورز داده شوند، خیلی احتمال وا شدن ندارند. بهتر است مقدار مناسبی از گوشت مرغ بگیرید و آن را به خوبی ورز دهید تا کتلت منسجم و خوش طعمی داشته باشد. همچنین بعد از آماده‌سازی مواد کتلت، آن‌ها را تقریباً یک ساعت در یخچال قرار دهید تا بافت مناسبی پیدا کنند.

بودن کتلت مرغ آبکی و وا شدن آن

دلیل دیگر وا شدن کتلت مرغ، استفاده از مواد کتلت دارای آب بیش از حد است. ابتدا باید اندازه مواد مورد استفاده برای کتلت را چک کنید و مطمئن شوید که بیش از حد آبکی نشوند. می توانید از آب پیاز استفاده کنید تا مواد کتلت شل و آبکی نشوند. همچنین استفاده از پودر سوخاری و آرد نخودچی می‌تواند بافت مناسبی برای کتلت ایجاد کند. استفاده از مواد با کیفیت و هماهنگ با یکدیگر، باعث می‌شود کتلت شما وا شده و سفت نشود و بسیار خوشمزه باشد.

منبع : سایت آشپزی رضیم