چرا کباب تابه ای میچسبه ( 2 نکته ساده)
چرا کباب تابه ای میچسبه
یکی از مشکلاتی که هنگام پختن کباب تابه ای پیش میاد اینه که به کف تابه میچسبه. این باعث میشه قسمت چسبیده از کباب بسوزه و طعم سوخته بگیره. همچنین ممکنه بقیه کباب ها هم روی تابه خشک و خمیری بشن. وقتی میخوای اون بخش چسبیده رو از تابه جدا کنی، تابه هم خراب میشه. الان همراه ما باش تا دلایل این مشکل و چطوری ازش جلوگیری کنیم رو بررسی کنیم.
چگونگی اجتناب از چسبیدن غذا به تابه
برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه ای به تابه، چند تا نکته مهم وجود داره که میتونی وقتی غذاهای سرخ شده میپزی ازشون استفاده کنی. از تابه های ضد چسب یا استیل استفاده کن. قبل از اینکه روغن رو تو تابه بریزی صبر کن تا تابه خوب گرم بشه، به شکلی که وقتی چند قطره آب توش بریزی، صدای ش جلجله میده و سریعاً بخار میشه. قبل از شروع به سرخ کردن، حتماً روغن توی تابه رو گرم کن. از روغن زیتون برای پختن استفاده کن. قبل از اینکه مواد رو تو روغن بریزی، کمی نمک تو روغن بریز. وقتی داری سرخ میکنی، مواظب باش کف تابه همیشه چرب باشه. حین سرخ کردن همیشه با قاشق چوبی غذارو تو تابه حرکت بده.
دلایل چسبیدن کباب تابه ای به تابه
گاهی وقتا وقتی همه چی رو درست رعایت کنی، کباب تابه ای همچنان به تابه میچسبه. یکی از دلایل ممکن این مشکل میتونه آب پیاز باشه. آب پیاز باید قبل از اضافه کردن به مواد دیگه رنده بشه. یه نکته دیگه اینکه مواد رو ورز بدی تا سفت بشن. اگه مواد برای کباب تابه ای خیلی نرم باشن، آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی بهشون اضافه کن. حتی با رعایت همه نکات، ممکنه غذا هنوز به تابه چسبیده باشه. برای جدا کردن غذا از تابه، اول تابه رو روی حرارت جلو و عقب حرکت بده تا غذا جدا بشه.