چرا کباب تابه ای مرغ سفت میشه ؟ (2 نکته ساده)
چرا کباب تابه ای مرغ سفت میشه
کباب تابه ای مرغ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای وقت های خاصی مثل وقتی که مهمانی داریم. اما ممکنه گاهی وقتها این کباب سفت بشه، به خاطر کمبود وقت یا عجله. در این مقاله به عواملی که باعث سفت شدن کباب میشن و راهکارهایی برای جلوگیری و رفع این مشکل میپردازیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
عوامل مؤثر در سفت شدن کباب تابه ای مرغ
گوشت مرغ اصلی ترین بخش این غذاست. بنابراین، اگر کباب سفت شد، ممکنه به دلیل گوشت باشه. برای کباب تابه ای مرغ، بهتره از ترکیب مخلوطی از ران و سینه مرغ استفاده کنید. عامل مهم دیگر مدت زمان و حرارت پختن است. همچنین، زمانی که به گوشت استراحت میدید، هم تأثیر داره.
راه های جلوگیری از سفت شدن غذا
گوشت مرغ مهمترین بخش این غذاست. بنابراین، استفاده از ترکیب ران و سینه مرغ در کباب تابه ای مرغ ضروریه. یکی از نکات مهم اینه که در ابتدای پخت، حرارت رو کم کنید تا آب کمی بذاره و چربی درون گوشت جوش بزنه، بعد حرارت رو بیشتر کنید تا کباب با آب و چربی خود پخته بشه. همچنین، اضافه کردن کره یا زدن براش کره و زعفران یا آب لیمو ترش هنگام پخت به نرم شدن غذا کمک میکنه. همچنین، اضافه کردن گوجه فرنگی و قارچ ورقه شده تفت داده شده هم میتونه کمک کنه که کباب نرم بشه. و از اونجایی که برای نرم شدن کباب تابه ای مرغ میشه اضافه کردن کره یا سس مایونز هنگام مخلوط کردن به مواد.