چرا کباب تابه ای جمع می شود ؟ (2 نکته ساده)

 چرا کباب تابه ای جمع می شود ؟

یکی از مشکلات شایعی که برای پخت کباب تابه ای وجود دارد، این است که گاهی گوشت در حین پخت جمع می‌شود. دلیل اصلی این موضوع، نوع گوشتی است که استفاده می‌شود. استفاده از مخلوطی از گوشت گوسفند و گوشت چرخ کرده، منجر به حل مشکل جمع شدن می‌شود. هنگام تهیه مواد کباب، توجه کنید که ادویه‌ها را با اندازه مناسبی اضافه کنید، تا گوشت سفت نشود و زمان پخت مناسبی داشته باشد. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به سایت آموزش آشپزی رضیم مراجعه کنید.

دلیل جمع شدن کباب تابه ای چیست ؟

در صورتی که می‌خواهید بدانید چرا کباب تابه ای جمع می‌شود، باید به مواد اولیه استفاده شده توجه کنید. از جمله راه‌حل‌های جلوگیری از جمع شدن گوشت می‌توان به مخلوط کردن گوشت با پیاز، اضافه کردن ادویه‌ها، و ورز دادن مناسب مواد اشاره کرد. اهمیت دیگری که توجه داشته باشید این است که هنگام مواد را هم زدن برای آماده سازی کباب، آب پیاز را به مرور به مواد اضافه کنید تا گوشت نرم تر شود و در نتیجه بهتر پخت شود.

چکار کنیم کباب تابه ای جمع نشود ؟

پس از آماده سازی مواد کباب، بهتر است مواد را در یخچال قرار داده و حداقل یک ساعت مواد را خنک کنید. سپس با دست خود مواد را ورز داده و منسجم کنید. برای پخت کباب تابه ای خوشمزه، می‌توانید گوشت را در روغن سرخ کنید. توجه داشته باشید که زمان سرخ کردن نباید زیاد شود تا کباب خشک نشود. حواستان باشد که کباب به اندازه کافی نرم باشد و از سفت شدن آن جلوگیری کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم