نماد سایت آشپزی ایرانی

چرا کباب تابه ای آب میندازه ( 2 نکته ساده)

چرا کباب تابه ای آب میندازه ( 2 نکته ساده)

چرا کباب تابه ای آب می‌اندازد

شاید برای شما هم پیش آمده باشد هنگامی که کباب تابه ای می‌پزید غذایتان آب بی‌اندازد یا به قولی وا برود. کباب تابه ای از خانواده کباب های کوبیده است که مانند کباب کوبیده سیخی فوت و فن مخصوص به خودش را دارد. با رعایت چند نکته می‌توان این غذای خوشمزه خانگی را به بهترین نحو طبخ کرد. برای فهمیدن این نکات تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

جلوگیری از آب انداختن کباب تابه ای

نکاتی که هنگام پخت کباب تابه ای حتما باید رعایت کنید. اول اینکه پیاز را با رنده درشت رنده کنید و از خورد کن یا میکسر استفاده نکنید زیرا پیاز ها له می‌شوند و امکان گرفتن آب آنها وجود ندارد. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. نکته بعدی این است که مواد خود را حتما خوب ورز دهید تا سفت شوند. اگر مواد آماده شده برای کباب شل هستند به آن آرد سیب‌زمینی یا آرد نخودچی اضافه کنید. پودر سوخاری درشت هم موجب انسجام بیشتر مواد می‌شود. اگر حرارتی که با آن غذا می‌پزید کم باشد موجب آب انداختن غذا می‌شود.

ورز دادن مواد

قسمت مهم آماده کردن مواد کباب تابه ای برای جلوگیری از آب انداختن و وا رفتن آن ورز دادن مواد آماده شده است. مواد را حدود 5 دقیقه و تا هنگامی ورز دهید که رنگ گوشت مقداری از رنگ اصلی خود برگردد و دیگر به ظرف نچسبد. و در انتها اجازه دهید مواد پس از ورز دادن یک ساعت درون یخچال استراحت کنند. حتما توجه داشته باشید که مواد پس از ورز دادن نباید سفت شوند.

سخن آخر

در انتها با خواندن این مقاله متوجه شدیم برای اینکه کباب تابه ای آب نیاندازد یک سری نکات باید رعایت شوند مانند گرفتن آب پیاز و ریز کردن آن با رنده درشت و ورز دادن مناسب مواد مخلوط شده که بقیه نکات به صورت کامل در قسمت بالا گفته شده است. با رعایت تمامی این نکات می توانید کباب تابه ای ترد و خوشمزه تهیه کنید و به همراه اطرافیان نوش جان کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل