چرا پیراشکی پف نمی کند ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا پیراشکی پف نمی کند ؟

یکی از دلایل اصلی که باعث عدم پف کردن پیراشکی می‌شود، استفاده از خمیر مناسب است. چند دلیل مختلف باعث می‌شود که این غذا پف نکند و شکل خوبی نداشته باشد. در این مقاله به بررسی برخی از دلایل اصلی عدم پف شدن این غذا می‌پردازیم تا شما بتوانید در این زمینه بیشتر آگاهی پیدا کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلایل پف نکردن خمیر غذا

یکی از عوامل مهم که باعث عدم پف شدن پیراشکی می‌شود، استفاده از مخمر غیرفعال است. اگر مخمر به مدت زیادی استفاده نشود، بدون شک فعالیت کافی نخواهد داشت. زمانی که مخمر به وفور فعال باشد، به خمیر شکل و پف مناسب می‌دهد. همچنین، درجه حرارت پایین هوا یکی دیگر از دلایل عدم پف شدن خمیر است. اگر هوا خیلی سرد باشد، خمیر به درستی پف نمی‌کند و آرام آرام پف آن از بین می‌رود. بنابراین، بهتر است خمیر را در منطقه گرم نگه دارید تا به راحتی پف کند. بسیاری از افراد خمیر را در کنار بخاری قرار می‌دهند تا بهتر بپفد.

بهترین روش برای پف کردن پیراشکی

یکی از مواردی که باعث عدم پف کردن پیراشکی می‌شود، استفاده از خمیر حاره. اگر مخمر را در معرض دمای بالا قرار دهید، ممکن است از بین برود. بنابراین، اگر مایه را با مخمر در دمای زیاد ترکیب کنید، پیش از اینکه بتواند پف کند، خاصیتش را از دست می‌دهد. همچنین، استفاده از ظرف مناسب یکی دیگر از دلایل عدم پف شدن خمیر است. اگر از ظرف مناسب برای تهیه خمیر استفاده نکنید، خمیر به درستی پف نمی‌کند.

ظروف پلاستیکی بهترین ظروفی هستند که برای پف کردن خمیر استفاده می‌شوند. مهم است اندازه ظرف را بررسی کنید. همچنین، استفاده از نمک بیش از حد یکی دیگر از دلایلی است که باعث عدم پف شدن پیراشکی می‌شود. نمک می‌تواند روند پف کردن خمیر را تحت تأثیر قرار دهد. اگر بیش از حد نمک استفاده کنید، ممکن است خمیر به درستی پف نکند و نتیجه نهایی غذا شما خوشمزه نباشد.

منبع : سایت آشپزی رضیم