چرا پولکی تلخ میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا پولکی تلخ میشه؟

وقتی شیرینی پولکی یا همان سوهان کنجدی را تهیه می‌کنید، نیاز به شکر، کنجد، و کره یا روغن دارید. با این سه ماده، می‌توانید یک شیرینی ساده و خوشمزه برای ایام خاصی مثل عید درست کنید. ابتدا کنجد را در یک ظرف جداگانه تف کنید. سپس شکر را روی حرارت قرار داده و آب شود. کره را به شکر اضافه کرده و آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند. در مرحله بعد، کنجد تفت داده شده را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. به راحتی و با طعم خوشمزه‌ای! اما گاهی اوقات این مخلوط پس از سرد شدن تلخ می‌شود. حالا برای چرایی تلخ شدن پولکی توضیح می‌دهیم.

دلیل تلخ شدن پولکی

فکر می‌کنید چرا پولکی تلخ می‌شود؟ جوابش خیلی ساده است. اگر یکم فکر کنید، خودتان هم متوجه می‌شوید. گفتیم که این شیرینی تنها از شکر، کنجد، و کره یا روغن ساخته می‌شود. البته اگر دوست داشته باشید، می‌توانید طعم‌دهنده‌های دیگر را هم اضافه کنید، اما مواد اصلی همیشه همین سه تایی هستند.

اگر هرکدام از مواد اصلی پولکی، یعنی کنجد یا شکر و حتی کره، بسوزند، طعم آن به سمت تلخی تغییر می‌کند. پس حواستان باشد، هنگام تفت دادن کنجد، حرارت آن زیاد نشود و این کار را با حرارت کم انجام دهید. هنگامی که رنگ کنجد تغییر کرده و حنایی شده است، زیر آن را خاموش کنید. در مورد شکر نیز همین‌طور است. هیچ‌وقت نیازی به هم زدن شکر در تابه نیست. کافی است تابه را هر چند ثانیه یکبار تکان دهید. وقتی شکر آب شد، باید آن را از روی حرارت برداشته و کره آبشده و کنجد را به ترتیب اضافه کنید. سپس لازم است مواد مخلوط را حدود دو دقیقه با حرارت کم بزنید. به این ترتیب پولکی شما تلخ نخواهد شد.

امیدواریم پاسخ سوال اول متن را پیدا کرده باشید. تلخ شدن پولکی وابسته به میزان حرارت و داغ شدن کنجد و شکر است. با این دانسته، می‌توانید به راحتی شیرینی پولکی خود را تهیه کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی