چرا پف شیرینی لطیفه میخوابه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی لطیفه پف می‌شود؟

اگر تا به حال وقتی شیرینی لطیفه پخته‌اید، نتوانسته‌اید بافت مورد نظر را بدست آورید و می‌خواهید بدانید چرا شیرینی لطیفه پف می‌شود، باید بگوییم که دلایل مختلفی ممکن است باعث شدن این اتفاق شود. در این مقاله به این دلایل اشاره می‌کنیم تا با رعایت نکاتی که مطرح می‌کنیم، بتوانید شیرینی لطیفه با بافت عالی بپزید. پس همراه ما باشید.

1- ترتیب اضافه کردن مواد به مایه شیرینی

اهمیت ترتیب اضافه کردن مواد اولیه به مایه شیرینی در بافت نهایی آن بسیار زیاد است. عدم رعایت دستور پخت شیرینی و عدم اضافه کردن مواد به درستی می‌تواند باعث پف شدن شیرینی لطیفه یا حتی ترک خوردن آن شود. بنابراین همیشه سعی کنید مایه شیرینی را طبق دستور پخت آن آماده کنید.

2- باز کردن درب فر در حین پخت

باز کردن درب فر در حین پخت شیرینی لطیفه باعث از دست دادن بیشتر گرما می‌شود. این کار باعث کاهش ناگهانی دما در فر می‌شود و این موجب پف شدن شیرینی می‌شود. بنابراین در حین پخت هیچ وقت درب فر را باز نکنید.

3- سرد بودن تخم مرغ باعث خوابیدن پف شیرینی لطیفه می‌شود!

یکی از دلایلی که می‌تواند باعث خوابیدن شیرینی لطیفه شود، استفاده از تخم‌مرغ‌های سرد است. برای رفع این مشکل، قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها به مایه، آن‌ها را به دمای محیط برسانید. همچنین حتماً زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده و سپس با دقت سفیده را هم بزنید و به مواد اضافه کنید.

4- اندازه قالب؛ یک عامل مهم در خوابیدن پف شیرینی لطیفه

استفاده از قالب‌های بزرگ یکی از دلایل شایع خوابیدن شیرینی لطیفه است. برای رفع این مشکل، از قالب‌های مناسب استفاده کرده و دو سوم آن را با مایه پر کنید. امیدواریم با رعایت این نکات، مشکل خوابیدن شیرینی لطیفه را حل کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی