چرا همبرگر کوچک میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا همبرگر کوچک میشود ؟

یکی از پرسش هایی که وقتی همبرگر می‌پزد، برای بعضی افراد پیش می‌آید این است که چرا گوشت این غذا کم می‌شود. جواب این سوال این است که این اتفاق طبیعی است و شما نمی‌توانید جلوی کوچک شدن آن را بگیرید. بسیاری از افراد امروزه برای پخت همبرگر از گوشت های با درصد چربی 15 یا 20 درصد استفاده می‌کنند. این باعث می‌شود اندازه مناسب تری بدست آید. اما اگر از گوشت های چرب‌تر استفاده کنید، ممکن است غذا بیش از حد کوچک شود. پس بهتر است از گوشت‌های کم‌چرب‌تر استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر به سایت آموزش آشپزی رضیم مراجعه کنید.

دلیل اصلی کوچک شدن همبرگر

همبرگر‌ها اگر ضخامت زیادی داشته باشند، در حین پخت کوچک می‌شوند و آب می‌افتند. چربی موجود در گوشت با حرارت آب می‌شود و با آب شدن چربی، اندازه گوشت کاهش می‌یابد. گوشت گوسفند بیشترین میزان چربی را دارد. بنابراین برای پخت همبرگر افراد بیشتر از گوشت گوساله استفاده می‌کنند زیرا گوشت گوساله کمترین میزان چربی را دارد و کوچک شدن گوشت را کاهش می‌دهد.

استفاده از بهترین قسمت‌های گوشت گوساله برای پخت همبرگر می‌تواند ضخامت مناسبی را فراهم کند. علاوه بر این، برخی از افراد گوشت گوساله و گوسفند را ترکیب می‌کنند تا طعم بهتری بدست آورند. این ترکیب باید به گونه‌ای باشد که ضخامت گوشت کم‌تر کاهش یابد. اگر تازه وارد دنیای آشپزی هستید، بهتر است اطلاعات لازم برای جلوگیری از کوچک شدن غذا را داشته باشید.

پخت همبرگر با ضخامت مناسب

یکی از نکات مهم برای پخت همبرگر، این است که گوشت را بیش از حد ورز ندهید. اگر گوشت را بیش از حد ورز دهید، ممکن است گوشت سفت شود و ضخامت آن کاهش یابد. بنابراین، ورزش دادن به گوشت باید به اندازه‌ای باشد که تمام مواد به خوبی ترکیب شوند.

منبع : سایت آشپزی رضیم