چرا نون خامه ای پوک نمیشه؟ (2 نکته ساده)

چرا نان خامه‌ای پف نمی‌کند؟

همیشه وقتی نان خامه‌ای درست می‌کنم، خوب پف نمی‌کند و پوک نمی‌شود. برای اینکه بفهمیم چرا نان خامه‌ای پف نمی‌کند باید بدانیم که برای این نوع نان، پف و پوک بودن بسیار مهم است. اگر نان خامه‌ای پف نکند، طعم و بافت آن تحت تاثیر قرار می‌گیرد. دلیل اصلی عدم پف شدن نان خامه‌ای، عدم پف شدن خمیر آن است. برای اینکه نان خامه‌ای ما پوک شود، خمیر باید پف کند. اما چرا نان خامه‌ای پف نمی‌کند؟

برای جلوگیری از این مشکل، دو نکته زیر را حتما رعایت کنید.

نکته اول این است که فر باید قبل از قرار دادن خمیر، داغ باشد.

اگر با آشپزی حرفه‌ای آشنایی دارید، می‌دانید که داغ بودن فر چقدر می‌تواند بر پف شدن خمیر و پوک نشدن نان خامه‌ای تاثیرگذار باشد. حتما یک ربع قبل از قرار دادن خمیر نان، فر را روشن کنید. برای پف کردن خمیر نان خامه‌ای، در ابتدای پخت، آب خمیر باید تبخیر شود تا خمیر بتواند پف کند. بنابراین، توصیه می‌شود که در 5 دقیقه اول پخت نان خامه‌ای، فر را روی دمای 260 درجه تنظیم کنید. رعایت این نکته، تاثیر زیادی در پف شدن و پوک شدن خمیر دارد. هنگامی که خمیر پف کرد، می‌توانید مواد را با دمای 175 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید. به‌یاد داشته باشید که داغ بودن فر قبل از انجام این مراحل بر پوک شدن مواد و خمیر تأثیرگذار است.

نکته دوم این است که هرگز قبل از پخت کامل نان خامه‌ای، درب فر را باز نکنید. به‌ویژه در 15 دقیقه اول، اگر درب فر باز شود، اجازه نمی‌دهد آب خمیر به طور کامل بخار شود و نان به نحو صحیح پف نمی‌یابد و پوک و پفی نمی‌شود.

اکنون حتما متوجه شدید چرا نان خامه‌ای پوک نمی‌شود! امیدواریم که در این نوروز، نان خامه‌ای با طعمی ترد و خوشمزه و پوک و پفی در انتظار شما باشد.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی