چرا نون خامه ای خمیر میشه؟ (2 نکته ساده)

چرا نون خامه‌ای خمیر می‌شود؟

هنگام نزدیک شدن به ایام نوروز، بازار پر از انواع شیرینی‌جات گرم می‌شود. یکی از شیرینی‌های محبوب در این روزها، نون خامه‌ای است، اما گاهی اوقات این شیرینی محبوب به درستی پخته نمی‌شود. پس چرا نون خامه‌ای خمیر می‌شود؟

چرا بعضی وقت‌ها این شیرینی خمیر می‌شود؟

خمیر شدن نون خامه‌ای دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد. عدم رعایت نسبت دقیق مواد اولیه، زمان اضافه کردن هرکدام از مواد، و همچنین زمان پخت، ممکن است به خمیر شدن نون خامه‌ای منجر شود. اما اگر این موارد را رعایت کردید و باز هم نون خامه‌ای شما خمیر شده است، به نکات زیر توجه کنید:

اولین نکته زمان خارج کردن از فر می‌باشد. بهترین زمان برای خروج خمیر از فر، زمانی است که پوست بالای نون، کاملاً خشک و شکسته شده باشد. این موضوع به طور مستقیم با مدت زمانی که مواد درون فر قرار دارند و همچنین دمای فر مرتبط است. به این معنی که نون خامه‌ای را از فر برون می‌آورید، هنگامی که پوست خشک و شکسته آن را در بر دارید.

دلیل دوم خمیر شدن نون خامه‌ای، ممکن است این باشد که بعد از پخت، آن را در یخچال قرار دهید. به خاطر داشته باشید که نون خامه‌ای باید حداقل 12 ساعت پس از پختن و خروج از فر، در یخچال استراحت کند. البته اگر عجله ندارید، اجازه دهید نون خامه‌ای تا یک روز در یخچال بماند. این کار باعث می‌شود تا پوست آن نرم و خوشمزه شود و دیگر به شکل خمیری تبدیل نشود.

نکته سوم و به عبارتی مهم‌ترین نکته در خمیر شدن یا نشدن نون خامه‌ای، به پف کردن خمیر برمی‌گردد. اگر خمیر به خوبی پف نکند، باعث می‌شود که درون آن پخته نشود. رعایت نکردن بعضی موارد، باعث می‌شود که خمیر به درستی پف نکند. بنابراین برای جلوگیری از خمیر شدن نون خامه‌ای، رعایت موارد مهم برای پف کردن خمیر ضروری است.

سایت آشپزی رضیم
آپارات
نمناک
چی شی