چرا مواد زولبیا باید استراحت کند ( 2 نکته ساده)

چرا مواد زولبیا باید استراحت کند

زولبیا یکی از شیرینی‌های خوشمزه است که بسیاری از ما طعم آن را چشیده‌ایم، به‌ویژه در ماه مبارک رمضان. می‌توانید این شیرینی را در خانه تهیه کرده و از طعم خوشایند و پر ارزش آن لذت ببرید. در این مقاله، دلیلی که مواد زولبیا باید استراحت کنند را برایتان توضیح می‌دهیم. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه زولبیا

مواد لازم:

نشاسته گل 150 گرم

ماست ترش (ماست خانگی بهتر است) 200 گرم

جوش‌شیرین یک دوم قاشق چای‌خوری

آرد 2 قاشق غذاخوری سرخالی

گلاب 1 قاشق غذاخوری

زعفران آب‌کرده یک دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه زولبیا خانگی: ابتدا نشاسته و ماست را در یک ظرف مخلوط کرده و به هم بزنید تا یکنواخت شوند.

آرد را به ظرف اضافه کرده و همزنی کنید، سپس جوش شیرین را به مواد اضافه کنید. زعفران دم‌کرده را هم اضافه کرده و همزنی کنید تا خوب مخلوط شوند.

مناسب است که مواد را از طریق مرزنجوش عبور دهید تا ناخالصی‌ها حذف شوند.

ظرف را با سلفون پوشانده و یک پارچه روی آن گذاشته و اجازه دهید مواد یک شب استراحت کنند. این باعث بهتر شدن فرآیند تخمیر خمیر می‌شود و شیرینی نرم‌تری به‌دست می‌آید. پس هر چه مواد بیشتر استراحت کنند، بهتر است.

پس از استراحت مواد، گلاب را به آن اضافه کنید. خمیر را در قیف بریزید و در روغن گرم سرخ کنید. هنگامی که دو طرف زولبیا طلایی شدند، آن‌ها را به شهد گرم بچینید و پس از چند دقیقه، خارج کنید و لذت ببرید.

نکاتی راجب خمیر مایه

معمولاً، خمیر این شیرینی باید یک روز قبل از تهیه آن، آماده شود تا طعم خوبی بگیرد. خمیری که درست می‌کنید را در یک محیط گرم قرار دهید و با پارچه بپوشانید تا خوب خمیر شود. هنگام پختن، خمیر را خوب هم زنید تا از حالت پفی درآید.

منبع : سایت آشپزی رضیم