چرا مواد زولبیا باید استراحت کند ( 2 نکته ساده)

چرا مواد زولبیا باید استراحت کند

زولبیا یک نوع شیرینی معروف است که بسیاری از ما در ماه رمضان به آن علاقه داریم. می‌توانید این شیرینی طبیعی را در خانه خود تهیه کنید که هم بهداشتی‌تر و هم ارزان‌تر است. برای طبخ این شیرینی باید به نکات خاصی توجه کنید. در این مقاله می‌خواهیم به شما بگوییم چرا مواد زولبیا باید استراحت کنند. همراه با سایت آشپزی رضیم باشید.

طرز تهیه زولبیا

برای تهیه زولبیا به این موارد نیاز دارید:

نشاسته گل 150 گرم

ماست ترش (ماست خانگی بهتر است) 200 گرم

جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری

آرد 2 قاشق غذاخوری سر خالی

گلاب 1 قاشق غذاخوری

زعفرون آب کرده یک دوم قاشق چایخوری

مراحل تهیه زولبیا: ابتدا نشاسته و ماست را به خوبی مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کرده و جوش شیرین را همراه با زعفرون به آن اضافه کنید تا مخلوط خوبی شود. سپس مواد را از صافی عبور دهید تا ناخالصی‌ها حذف شوند.

برای بهتر شدن زولبیا، مواد را یک شب استراحت دهید. استراحت دادن به خمیر زولبیا باعث بهتر شدن کیفیت و پف زیادتر آن می‌شود. سپس گلاب را اضافه کنید و خمیر را درون روغن گرم سرخ‌کنید. زمانی که طلایی شد، زولبیا را در شکرگرم فرو کنید و پس از چند دقیقه بیرون بیاورید و لذت ببرید.

نکاتی درباره خمیر زولبیا

برای بهتر شدن طعم زولبیا، بهتر است خمیر را یک روز قبل تهیه کنید و در محیط گرم قرار دهید تا خمیر خوب پف بکشد. هنگام سرخ‌کردن زولبیا، مطمئن شوید خمیر را به خوبی هم زده و پفی شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم