چرا من کیک درست میکنم پف نمیکنه ( 2 نکته ساده)

چرا من کیک درست می‌کنم ولی پف نمی‌کنه؟

یکی از دلایلی که کیک با بافت انعطاف‌پذیر و پفی مورد پسند طرفداران این شغل قرار می‌گیرد، همین پف دار بودنشه. اما اگر پف نکنه، آیا هنوز می‌تونه استفاده بشه؟ یکی از مسائلی که ممکنه در حین پخت باهاش روبرو بشید، پف نکردنه. دلایلی که احتمالا باعث نشدن پفی شدن کیک بشه، رو توی ادامه بهتون توضیح می‌دیم. همراه من وبسایت آشپزی رضیم باشید.

باز و بسته کردن در فر در حین پخت کیک

چک کردن هر غذایی در مراحل پخت، جزوی از دستور پخت غذاست، ولی توی این شغل قاعدتا همشون درست نیستن. یکی از دلایلی که ممکنه کیک پف نکنه، باز و بسته کردن در فر در حین پخته. این کار باعث میشه که گرما توی فر که باعث پف شدن میشه، از بین بره و پف کیک خوابیده بشه. ایجاد تفاوت دما توی حین پخت، یکی از دلایل اصلی نشدن پفیه. پس برای داشتن یه کیک پف‌دار، نباید در حین پخت، فر رو باز و بسته کرد.

کافی نبودن مقدار بیکینگ‌پودر و جوش شیرین

یکی از موادی که باعث پف شدن میشه، استفاده از جوش شیرین و بیکینگ‌پودره. این دو ماده اولیه، اصلی‌ترین عوامل پفی شدن کیکن. حالا اگه یکی از این دو ماده رو اضافه نکنید یا کمتر از حد نریزید، کیک به اندازه کافی پف نمی‌کنه. یه نکته‌ای که باید بهش دقت کنید، اینه که تاریخ انقضای بیکینگ‌پودر و جوش شیرین گذشته نباشه.

هم زدن بیش از حد آرد با بقیه مواد کیک

یکی از دلایلی که کیک پف نمی‌کنه، هم زدن بیش از حد آرده. این کار باعث میشه حباب‌های بین خمیر از بین بره. و اگه بین آرد حباب نباشه، خمیر متماسک میشه و جایی برای پف نداره. داشتن خمیر مناسب، یکی از مهمترین نکات توی این کار به حساب میاد. برای رفع این مشکل، واسه هم زدن آرد با بقیه مواد، تا جای ممکن از میکسر برقی استفاده نشه و دستی انجام بشه.

سایت آشپزی رضیم

چی شی