چرا مسقطی ترک میخورد؟ (2 نکته ساده)

چرا مسقطی ترک میخورد؟

یکی از سوالاتی که هنگام پختن مسقطی مطرح می‌شود، این است که چرا این دسر ترک خورده است؟ دلیل ترک خوردن مسقطی ممکن است بر اثر سفت شدن زیاد آن با حرارت باشد. وقتی مسقطی زیادی سفت شود و بعد از سرد شدن، ترک‌هایی در آن ایجاد می‌شود. حتماً باید به این نکته توجه کنید که مسقطی نباید بیش از حد سفت شود تا از ترک خوردن آن جلوگیری شود.

یکی از عوامل مهم در سفت شدن مسقطی، مدت زمان طولانی حرارت دادن آن است. بنابراین باید مواظب باشید که این مدت زمان بیش از حد طولانی نشود. برای بررسی سفتی مسقطی، می‌توانید با یک قاشق روی آن ضربه بزنید. اگر رد قاشق بر روی مسقطی باقی بماند، این نشان دهنده این است که مسقطی به مقدار لازم سفت شده است و مناسب است.

وقتی مسقطی آماده شده را از حرارت بردارید، می‌توانید از ترک خوردن آن جلوگیری کنید. این کار به شما کمک می‌کند که مسقطی را بیش از حد روی حرارت نگذارید.

اگر ماسه‌ها از بابت ترک خوردن مسقطی نگران هستید، می‌توانید با اضافه کردن گلاب و آب، مسقطی را روان‌تر کرده و ترک‌ها را برطرف کنید.

ضمناً عوامل دیگری هم ممکن است باعث ترک خوردن مسقطی شوند. بنابراین، اگر می‌خواهید بدانید چرا مسقطی ترک می‌خورد، می‌توانید مطالب بعدی را هم دنبال کنید.

چرا مسقطی ترک میخورد؟

چرا مسقطی ترک میخورد؟ (2 نکته ساده)

یکی از عواملی که از ترک خوردن مسقطی جلوگیری می‌کند، اضافه کردن کره به ترکیب است. وقتی ترکیب گرانول‌های مسقطی بر روی حرارت غلیظ شود، اضافه کردن کره به آن می‌تواند جلوی ترک خوردن آن را بگیرد.

بسیاری از افراد، میزان کره را بیش از حد اضافه و سپس ترکیب را حرارت می‌دهند که باعث سفت شدن زیاد و ترک خوردن مسقطی می‌شود. بهتر است قبل از برش آن را با چاقو خیس یا روغن آغشته کرده و سپس مسقطی را ببرید تا از ترک‌ها جلوگیری شود.

 

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی