چرا مرغ سوخاری خشک می شود ؟ ( 2 نکته ساده)
چرا مرغ سوخاری خشک می شود ؟
وقتی مرغ سوخاری خشک میشود، این میتواند یکی از مشکلاتی باشد که برای این غذا پیش میآید. برای جلوگیری از خشک شدن آن، باید مراقب باشید که رطوبت آن حفظ شود زیرا رطوبت غذا میتواند طعم خوشایند آن را حفظ کند. بعد از سرخکردن مرغ، اگر میخواهید آن رطوبت داخلی را حفظ کند، هیچ وقت آن را بر روی کاغذ یا حوله قرار ندهید. این کار باعث تبخیر رطوبت داخلی مرغ میشود و باعث خشک شدن آن میشود. اگر به دنبال حذف اضافه روغن از مرغ سوخاری خود هستید، از یک توری فلزی استفاده کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
جلوگیری از خشک شدن مرغ سوخاری
مرغ سوخاری یکی از خوشمزهترین غذاها است که بسیاری افراد به آن علاقه دارند. اگر مرغ سوخاری خشک شود، افراد نمیتوانند از طعم خوشایند آن لذت ببرند. برای جلوگیری از خشک شدن آن، باید به روشهای مختلف آمادهسازی آن توجه کنید. حرارت مناسب روغن و سرخ کردن مرغها داخل روغن بسیار اهمیت دارد. باید به خاطر داشته باشید که نوع و کیفیت روغن برای طعم بهتر غذا بسیار مهم است. اگر میخواهید کمترین مقدار روغن ممکن را استفاده کنید، از توری فلزی برای حذف روغن اضافی مرغ استفاده کنید.
آماده سازی مرغ سوخاری خوشمزه
بهترین تکههای مرغ را برای تهیه مرغ سوخاری انتخاب کنید. استفاده از مرغ تازه بسیار اهمیت دارد تا بتوانید یک غذای خوشمزه درست کنید. بسیاری از افراد در رستورانها از مرغهای سوخاری خوشمزه لذت میبرند. اگر میخواهید خودتان این غذا را در خانه تهیه کنید، باید دقایق آمادهسازی غذا را یاد بگیرید.
برای آمادهسازی مرغ سوخاری، ابتدا تکههای مرغ را در تخممرغ مخلوط کنید. سپس تکههای مرغ را در آرد سفید قرار داده و سپس در آرد سوخاری یا پودر سوخاری بغلطانید. این مرغ سوخاری با آرد سوخاری بسیار خوشمزه خواهد بود.