چرا ماکارونی شفته میشود ؟ ( 2 نکته ساده)
چرا ماکارونی شفته میشود؟
وقتی ماکارونی پخته میشود، ممکن است به شکل خمیری درآید که این یکی از مسائلی است که ممکن است با آن روبرو شوید. برای جلوگیری از شفته شدن، باید به چند نکتهی مهم توجه کنید. در این مطلب قصد داریم تا راه حلهایی برای جلوگیری از خمیر شدن ماکارونی معرفی کنیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
دلایل مهم شفته شدن ماکارونی چیست؟
یکی از دلایل اصلی شفته شدن ماکارونی، اضافه کردن بیش از حد مقدار آن در قابلمه است. وقتی رشتهها را در آب جوش میریزید، باید صبر کنید تا به خوبی پخته شوند، چون اگر طول زمان پخت آنها طولانی تر از حد باشد، ممکن است به یکدیگر چسبند و خمیری شوند. پس بهتر است مقدار مناسبی از رشتهها بپزید.
در ضمن، بعد از اضافه کردن رشتهها به قابلمه، حدود 3 تا 4 دقیقه آنها را بدون مخلوط کردن بگذارید تا از خمیر شدن جلوگیری کنید.
استفاده زیاد از سس ماکارونی موجب شفته شدن غذا میشود
اضافه کردن زیاد سس ماکارونی هم میتواند به شفته شدن غذا منجر شود. برای بهتر شدن طعم غذا، بسیاری از افراد زیادی از سس استفاده میکنند. در حالی که باید توجه داشت که مقدار سس باید با مقدار رشتهها همخوانی داشته باشد، زیرا اگر مقدار زیادی از سس استفاده کنید، غذا خمیری خواهد شد و طعم مناسبی نخواهد داشت.