چرا ماکارونی خمیر میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا ماکارونی خمیر می‌شود؟

چند دلیل وجود دارد که باعث می‌شود ماکارونی در هنگام پختن خمیر شود. یکی از دلایل اصلی، استفاده نکردن از آب کافی است. زمانی که آب کافی برای پختن ماکارونی استفاده نشود، رشته‌ها به هم چسبیده و خمیری می‌شوند. برای هر ۴۵۰ گرم ماکارونی، به حدود ۴ لیتر آب نیاز است. مقدار رشته‌ها و آب را درست اندازه‌گیری کنید و سپس برای حدود ۱۵ دقیقه آن‌ها را در حال پختن بگذارید. بعضی از افراد وقتی آب قابلمه جوش می‌آید، رشته‌ها را به آن اضافه می‌کنند. بهتر است صبر کنید تا آب به طور کامل جوش بیافتد و سپس رشته‌ها را اضافه کنید تا جابجا نکنید.

اضافه کردن روغن و نمک برای جلوگیری از خمیر شدن ماکارونی

برای جلوگیری از چسبیدن و شکل‌های مختلف ماکارونی، بهتر است روغن به آب اضافه کنید. اضافه کردن روغن به آب قابلمه کمک می‌کند تا رشته‌ها از هم جدا شوند و یکدیگر را نچسبانند. یک دیگر از روش‌ها برای جلوگیری از چسبیدن رشته‌های ماکارونی، نمک زدن به آب قابلمه است. به مقدار کافی نمک به آب اضافه کنید تا رشته‌ها از یکدیگر جدا شوند. قبل از اضافه کردن نمک، می‌توانید شوری آب را تست کنید. برای هر ۵۰۰ لیتر آب، دو قاشق غذاخوری نمک کافی است. این کار کمک می‌کند تا از چسبیدن رشته‌ها جلوگیری کنید.

به اندازه کافی ماکارونی را هم نزنید

یکی از دلایلی که باعث خمیر شدن ماکارونی می‌شود، این است که بیش از حد غذا را هم می‌زنید. احتمالا می‌دانید برای جلوگیری از چسبیدن غذا باید آن را مخلوط کنید. اما باید توجه داشت که نباید بیش از اندازه آن را هم بزنید. بهتر است ابتدا غذا به حال خود رها شود و پس از ۲ الی ۳ دقیقه آن را مخلوط کنید تا رشته‌ها از هم جدا شوند.

منبع: سایت آشپزی رضیم