چرا لازانیا وا میره ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا لازانیا وا میره ؟

برای برخی از افراد، زمانی که لازانیا رو می‌پزن، ممکنه با مشکل وا رفتن غذا مواجه بشن. برای اینکه غذاتون خوشمزه‌تر بشه، می‌تونید نکات مهم پخت لازانیا رو یاد بگیرید. اگه برای اولین بار دارید این غذا رو می‌پزید، بهتره که بیشتر با دلایل وا رفتن این غذا آشنا بشید. همراه با سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکاتی برای وا نرفتن لازانیا

یکی از موارد مهم برای جلوگیری از وا رفتن لازانیا، اینه که مقدار مایه رو زیاد نکنید. مایه‌ی سبزیجات، مرغ یا گوشت باید به میزان مناسب باشن. همچنین، اهمیت زیادی داره که مایه‌ی غذا کم چرب باشه. اگه از گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید، حواستون باشه که گوشت چرب نباشه. اگه گوشت زیاد چرب باشه، غذاتون بوی نامطبوعی می‌گیره. پیازی که برای آماده‌سازی این غذا خرد می‌کنید، باید بسیار ریز باشه تا غذا خوشمزه‌تر بشه.

استفاده زیاد از سس ممکنه باعث وا رفتن لازانیا بشه. بنابراین بهتره سس رو با توجه به مقدار مایه و تعداد لایه‌ها آماده کنید. همچنین، وقتی غذا رو از فر بیرون می‌آورید، بلافاصله نباید آن رو برید. وقتی غذا گرمه و برش بزنید، ممکنه غذاتون وا بشه. هنگام پخت، از گریل استفاده کنید و توجه داشته باشید که زمان پخت طولانی نباشه تا غذاتون نسوزه و سفت نشه.

دلایل وا رفتن لازانیا

باید دلایل وا رفتن لازانیا رو به خوبی بشناسید تا از اونها جلوگیری کنید. خیلی مهمه که از سس بشامل زیادی برای پخت این غذا استفاده نکنید. اگه بلافاصله پس از پختن غذا رو برید، ممکنه بخشی از لایه‌ها خارج بشه. افراد با تجربه در پخت لازانیا می‌دونن که چرا این غذا وا و خشک می‌شه. پس می‌تونید از نکاتی که افراد تجربه‌ای تو این زمینه دارن، کمک بگیرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم