چرا قطاب موقع سرخ شدن باز میشود؟ (2 نکته ساده)

مواردی که باید در هنگام پخت شیرینی خانگی به آن دقت کنید

پزیدن شیرینی های خانگی چالش های خاص خودش را دارد. هنگام طبخ شیرینی خانگی، ممکن است با سوالاتی مانند “چرا قطاب هنگام سرخ شدن باز می‌شود؟” روبرو شوید. این به همراه دیگر فواصل مانند اینکه چرا قطاب در روغن کف می‌کند یا چرا قطاب ترک می‌خورد، می‌تواند برای شما ایجاد یک سری مسائل شود. در کل، پزیدن شیرینی خانگی نکات و مسائل خاص خودش را دارد. تنها کافی است که با تمام مراحل آنها آشنا شوید. استراحت دادن خمیر مانند قطاب، نوع روغن برای سرخ کردن، مقدار صحیح مواد اولیه، کیفیت مواد اولیه و رعایت دستورالعمل پخت از جمله مواردی هستند که باید به آنها توجه کنید.

چرا قطاب هنگام سرخ شدن باز می‌شود؟

یکی از روش های پزیدن قطاب این است که هنگام سرخ کردن، خمیر باز نشود و مواد میانی آن به بیرون ریخته نشود. باز شدن قطاب هنگام سرخ شدن به دلیل عوامل مختلفی اتفاق می‌افتد. ممکن است در هنگام پیچیدن قطاب، بخشی از مواد میانی به بیرون خمیر بیرون زده شود و نتیجه آن این باشد که لبه های قطاب به هم نچسبد. در این حالت، زمان سرخ کردن، قطاب ها باز می‌شوند. همچنین، اگر مقدار آرد کمتر از حد مورد نیاز باشد، خمیر به خوبی بزرگ نمی‌شود و در نتیجه، باز شدن قطاب در زمان سرخ شدن اتفاق می‌افتد.

یکی از موارد مهم در پزیدن شیرینی خانگی مثل قطاب این است که فرایند پخت را کند و مستمر انجام دهید. اگر خمیر را به طور کامل باز کنید، ممکن است هوا و رطوبت آن رفته و لبه های آن به هم نچسبد. در نتیجه، هنگامی که آنها را در روغن داغ قرار می‌دهید، باز هم می‌شوند. همچنین، با حرارت بالا، قطاب ها را نسوزانید زیرا ممکن است باعث ورود خمیر به داخل روغن شوند.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی