چرا قطاب سفت می شود ؟ (2 نکته ساده)

چگونه شیرینی خانگی خوب بپزم

هیجان انگیزه که یک دستور پخت شیرینی خانگی جذاب را امتحان کنید، از لذت هیچ چیز دیگری بیشتر نیست. به خصوص وقتی این دستورات شیرینی های سنتی مثل قطاب، نان برنجی، قرابیه، کماج و کلمپه را پیش رو دارید. شاید شما نیز حداقل یکبار در زندگی دست به پخت قطاب خود زده اید. آیا هنگام پختن مشکلاتی مانند سفت شدن خمیر، خشک شدن یا کف کردن آن را تجربه کرده اید؟

ایا تا به حال پرسیده اید چرا قطاب سفت می شود؟ چرا قطاب در روغن کف می کند؟ چرا قطاب خشک می شود؟ چرا قطاب ترک میخورد یا چه نوع روغنی برای قطاب بهتر استفاده کرد؟ برای پختن یک شیرینی یا غذای خوب، باید با تمام جزئیات و ترفندهای آشپزی آشنا باشید. اگر دوست دارید از پختن شیرینی لذت ببرید، حتما باید به جزئیات کوچک توجه کنید. حالا وقتش است که به سوال شما درباره چرا قطاب سفت می شود پاسخ دهیم.

چرا قطاب سفت می شود؟

با پرسش این سوال که چرا قطاب سفت می شود، باید بدانید که دلیل سفت شدن قطاب این است که احتمالا از آرد به مقدار کافی استفاده نکرده اید. اگر کمتر از حد آرد استفاده کنید، خمیر بیشتری آب میگیرد؛ اما اگر بیش از حد آرد استفاده کنید، خمیر قطاب سفت یا خشک میشود. احتمالا به این موضوع فکر نمیکردید که نادرست استفاده از مواد اولیه میتواند به شما این مشکلات را ایجاد کند.

در جواب به سوال دیگری که چرا قطاب سفت می شود، میتوان ذکر کرد که حرارت بالا عامل اصلی آن است. حال اینکه حرارت بالا چگونه باعث شده که قطاب سفت شود؟ وقتی که شعله اجاق را بیشتر کنید، روغن به سرعت داغ میشود و قبل از اینکه خمیر کاملا پخته شود، سطح آن طلایی شده و بعد از خنک شدن، ممکن است قطاب سفت شود. بنابراین همیشه به خاطر داشته باشید که قطاب را در حرارت کمتر پزید و اجازه ندهید روغن دود کند. به طور کلی دو عامل زیر بر سفت شدن قطاب تاثیر دارند:

  • استفاده از حرارت زیاد برای پختن قطاب
  • استفاده از آرد بیشتر از اندازه و برای آماده سازی خمیر

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی