چرا قطاب در روغن کف میکنه ؟ (2 نکته ساده)
با فوت و فن های پخت قطاب آشنا شوید
وقتی قطاب رو در حال سرخ کردن هستید، پایه داستان روغن کف میکنه و مثل شیر جوش میره، گاهی این اتفاقا خواهد افتاد. حالا سوال اینه که چرا قطاب در روغن کف میکنه؟ وقتی موادی رو سرخ میکنید، روغن که استفاده میکنید شروع به کف کردن میکنه. علاوه بر کیفیت روغن، عوامل دیگهای مثل رطوبت مواد، استفاده از روغن نامناسب، دمای بالا یا ریختن آب در روغن میتونه باعث کف کردنش بشه. پس چرا وقتی قطاب میپزید، این اتفاق میافته و روغن کف میکنه، به همون شکل که مجبور میشید زیرش نور رو خاموش کنید.
چرا قطاب در روغن کف میکنه
پختن قطاب هم از روشهای خاص خودش داره که باید رعایتشون کنید. اما چرا قطاب روی روغن کف میکنه؟ وقتی همه چیز رو درست انجام میدید، چرا هنوز قطابها در روغن کف میکنن؟ بر اساس تجربه شیرینیپزهای حرفهای، یکی از دلایل کف کردن روغن تخممرغیهایی هست که از اونها برای تهیه قطاب استفاده میکنید. عامل دوم میتونه تنظیم حرارت صحیح باشه. حرارت باید متعادل باشه و تا آخر قطاب، شعله رو نباید زیاد یا کم کنید.
اگر میخواید بهجای روغن، از کره حیوانی استفاده کنید، باید بدونید که به دلیل وجود دوغ در کره حیوانی، ممکنه هنگام پختن، دوغ باعث کف زیاد در روغن بشه. به طور کلی چند دلیل میتونه هنگام پختن قطاب باعث کف بشه:
- روغنی که استفاده میکنید، کیفیت مناسبی نداره
- استفاده از کره حیوانی برای پختن قطاب
- تخم مرغی که در دستور پخت قطاب استفاده میکنید
- مصرف بیش از حد آرد در تهیه قطاب