چرا قطاب خشک می شود ؟ (2 نکته ساده)

در پخت شیرینی های خانگی با چه دردسرهایی مواجه می شوید؟

همیشه زنان از پخت شیرینی های خانگی و غذا لذت می‌برند. وقتی که می‌خواهند یک دستور پخت را یاد بگیرند، مواد لازم را آماده می‌کنند و شروع به پختن می‌کنند. گاهی اوقات، ممکن است جزئیات فنی پخت شیرینی و غذا را فراموش کنند. یکی از شیرینی‌های خانگی که دقت خاص خودش را دارد، شیرینی سنتی قطاب است. پس از پخت، ممکن است قطاب خشک شود و شما از خودتان بپرسید: چرا قطاب خشک شده است؟ حتی ممکن است سوال بپرسید که چرا قطاب سفت می‌شود یا چرا قطاب هنگام سرخ کردن باز می‌شود؟ در پخت قطاب باید دقیقاً به دستور پیش بروید. استفاده از مواد، نحوه پخت، ترکیب مواد، زمان پخت، زمان استراحت دادن به خمیر و داغ کردن روغن بخشی از جزئیات پخت قطاب می‌باشد.

چرا قطاب خشک می‌شود؟

بانوانی که تجربه پختن قطاب را دارند، ممکن است با خشک شدن قطاب مواجه شوند. چرا قطاب خشک می‌شود؟ آیا خمیر به درستی ورز داده نشده است؟ آیا مواد کافی استفاده نشده؟ آیا دستور پخت رعایت نشده است؟ این سوالاتی هستند که با دیدن قطاب خشک از خودتان می‌پرسید. واقعاً چرا این اتفاق می‌افتد؟ عامل خشک شدن قطاب به دلیل استفاده از آرد زیاد در مرحله پخت می‌باشد. اگر از آرد بیش از حد استفاده کنید، قطاب پس از پختن خشک می‌شود. باید از آرد استفاده کنید تا خمیر به دست تان نچسبد. در صورت تمایل به داشتن قطاب با بافت نرم، این نکته را رعایت کنید. گاهی اوقات، خشک شدن قطاب به دلیل استفاده زیاد آرد بر روی سطحی است که خمیر را ورز می‌دهید.

اصولاً عوامل خشک شدن قطاب شامل سه مورد زیر می‌شوند:

  • استفاده زیاد از آرد.
  • استفاده بیش از حد از آرد در مرحله ورز دادن خمیر.
  • استفاده از دمای بالا در مرحله سرخ کردن.

 

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی