چرا قطاب ترک میخوره؟ (2 نکته ساده)

رازها و ترفندهای پخت شیرینی‌های خانگی و سنتی ایرانی

وقتی شیرینی‌های خانگی و سنتی مثل قطاب رو درست می‌کنید، شاید به مشکلاتی برخورد کنید مثل اینکه قطاب ترک می‌خوره. وقتی قطاب‌ها در حال سرخ‌کردن هستند، ممکنه ترک بخورند و شما سوالات زیادی داشته باشید مثل اینکه شاید خمیر کافی رو زده نداشتیم یا مقدار زیادی گلاب استفاده کردیم! واقعا چرا قطاب ترک می‌خوره؟ حتما دوست دارید به جواب این سوال برسید، پس همراه ما باشید.

چرا قطاب ترک می‌خوره؟

وقتی قطاب رو می‌پزید، ممکنه به خودتون بپرسید چرا قطاب ترک می‌خوره؟ وقتی شیرینی‌ها مثل قطاب درست می‌شن، ممکنه با مشکل ترک خوردگی روبرو بشید که دلایل مختلفی داره از جمله اینکه خمیر خوب رو آماده نکردید یا آب رو کم یا زیاد اضافه کردید. همچنین وقتی قطاب‌ها سرخ می‌شن، ممکنه ترک بخورند که دلیل اصلیش اضافه کردن زیاد گلاب به مواد میانیه. اگر گلاب زیاد باشه، خمیر می‌شه و وقتی مقدار زیادی گلاب استفاده می‌کنید، قطاب‌ها ترک می‌خورند.

به غیر از این دلایل، سه دلیل اصلی دیگه هم وجود داره که ممکنه قطاب ترک‌بخوره که شامل این موارد هستند:

  • استفاده زیاد از بیکینگ پودر
  • سرخ کردن با حرارت زیاد
  • استفاده زیاد از گلاب برای مخلوط کردن مواد میانی

حالا وقتی ازتون پرسیدن چرا قطاب ترک می‌خوره، می‌تونید به آروزی با خیال راحت جواب بدید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی