چرا قارچ سوخاری نرم میشه ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا قارچ سوخاری نرم می‌شود؟

یکی از مشکلات اصلی که ممکن است در هنگام پختن قارچ سوخاری با آن روبرو شوید، نرم شدن زیاد این غذاست. به طور کلی، اگر قارچ سوخاری خوشمزه بودنی نباشد، باید برای آن توجه ویژه‌ای داشته باشید. برای جلوگیری از نرم شدن زیاد غذا، باید علت آن را متوجه شوید و از آن پیشگیری کنید. برای پختن صحیح غذاهای سوخاری، آن‌ها باید در روغن داغ سرخ شوند. بنابراین، برای جلوگیری از نرم شدن زیاد غذا، باید حرارت را به میزان کافی افزایش دهید. پس از اینکه روغن به مرحله داغ شدن رسید، می‌توانید قارچ‌ها را داخل آن قرار دهید. اگر روغن به خوبی داغ شده باشد، می‌توانید غذای خود را در کمترین زمان ممکن طبخ کنید.

استفاده از بهترین روغن برای پخت قارچ سوخاری

به یاد داشته باشید که برای آماده‌سازی قارچ سوخاری، باید از بهترین نوع روغن استفاده کنید. امروزه بسیاری از افراد این غذا را در خانه تهیه می‌کنند. برای پخت این غذا، از روغن‌های مناسب برای سرخ‌کردن باید استفاده کنید. بعد از آنکه روغن به خوبی داغ شد، می‌توانید قارچ‌ها را داخل آن قرار دهید. حواس‌تان باشد که تا زمانی که روغن داغ نشده است، هیچ وقت قارچ‌ها را در آن نریزید. در صورتی که روغن به خوبی داغ شود، می‌توانید غذای خود را در کمترین زمان آماده کنید.

حتماً حرارت زیر ماهیتابه را برای آماده‌سازی قارچ سوخاری کم نکنید. اگر حرارت را پایین بیاورید، قارچ‌ها نرم می‌شوند و حالت آبکی پیدا می‌کنند. بنابراین، برای اینکه این غذا را خوشمزه و ترد بپزید، حتماً حرارت را کم نکنید. برای آماده‌سازی قارچ‌های سوخاری خوشمزه، باید نکات مهم را به یاد بیاورید.

نکات مهم برای جلوگیری از نرم شدن قارچ سوخاری

یکی از مهمترین نکات برای جلوگیری از نرم شدن زیاد قارچ سوخاری، استفاده از آرد سوخاری مناسب است. قبل از اینکه قارچ‌ها را در روغن بگذارید، آن‌ها را در آرد سوخاری غوطه ور کنید. برای این کار، باید از تخم‌مرغ و آرد سفید استفاده کنید و مراحل طبخ و آماده‌سازی قارچ‌های سوخاری را به درستی انجام دهید تا بتوانید این غذا را در ماهیتابه سرخ کنید. به یاد داشته باشید که برای آماده‌سازی قارچ‌های سوخاری، باید از اندازه کوچک یا متوسط استفاده کنید. اگر قارچ‌های بزرگ را استفاده کنید، پس از پخت قارچ‌ها ممکن است حالت آبکی در آن‌ها به وجود بیاید.

منبع: سایت آشپزی رضیم