چرا قارچ سوخاری آب میندازه ؟ ( 2 نکته ساده)
چرا قارچ سوخاری آب میندازه ؟
قارچ سوخاری آب انداختن یک مشکل اساسی بوده و برای جلوگیری از آن باید قارچهای کوچک و متوسط استفاده کرد. انتخاب قارچهای سفید و مرغوب اهمیت دارد تا آنها در طول پختن شکل خوبی حفظ کنند. استفاده از قارچهای بزرگ ممکن است منجر به آبافتادگی شود. حتما دنبال مقالههای آموزش آشپزی رضیم باشید.
نکاتی در مورد تهیه قارچ سوخاری
برای طبخ قارچ سوخاری به نکات زیادی باید توجه کرد. با رعایت این نکات میتوانید بهترین و خوشمزهترین قارچهای سوخاری را درست کنید. این غذا مناسب رژیم است، بنابراین نباید زیاد روغن برای سرخکردن استفاده کرد. برای پختن این غذا میتوانید از سس گوجه فرنگی و کچاپ استفاده کنید. زمان لازم برای طبخ حدود نیم ساعت است. بنابراین به سرعت میتوانید این غذا را تهیه کنید. اگر دوست دارید میتوانید آبلیمو هم اضافه کنید.
مراحل تهیه قارچ سوخاری ترد و خوشمزه
برای جلوگیری از آبافتادگی، باید مراحل تهیه قارچ سوخاری را به خوبی دنبال کرد. ابتدا قارچها را تمیز کرده و سپس خشک کنید. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و مخلوط کنید. در کاسهای دیگر آرد سفید و ادویهها را مخلوط کنید و در کاسه دیگر آرد سوخاری را بریزید. قارچهای خشک شده را در تخم مرغ و آرد سفید بچرخانید و سپس در آرد سوخاری قرار دهید تا به خوبی پوشیده شوند. در آخر، قارچها را در روغن داغ سرخ کنید.