چرا شیرینی کشمشی پهن نمیشه ؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی کشمشی پهن نمیشه ؟

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌های محبوب ایرانی است. می‌توانید این شیرینی را آسان از فروشگاه‌های شیرینی تهیه کنید یا از طریق دستورالعمل ساده‌ای که دارد، خانگی بپزید.

بعضی از افرادی که کوکی کشمشی درست کرده‌اند مشاهده کرده‌اند که وقتی آن‌ها آن را در فر می‌گذارند، فرایند پخش شدن روی فر رخ نمی‌دهد. دلایل مختلفی می‌تواند این اتفاق را توجیح کند. در ادامه به بررسی این دلایل خواهیم پرداخت.

استفاده از آرد زیاد در خمیر شیرینی کشمشی

یکی از دلایل اصلی عدم پخش شدن شیرینی کشمشی بر روی سینی فر، استفاده از زیاد آرد در خمیر اصلی آن است. اضافه کردن زیاد مواد خشک، باعث ایجاد خمیر سفت می‌شود که موجب می‌شود روغن و کره موجود در خمیر جذب شده و انتشار شیرینی بر روی سینی فر مانع شود.

بهتر است حدود ۱۰ درصد از آرد مورد نیاز را کمتر استفاده کنید و در صورت لزوم، آن را به شیرینی اضافه کنید.

سرد بودن روغن استفاده شده در خمیر شیرینی

یکی دیگر از دلایل عدم پخش شدن شیرینی کشمشی در فر، استفاده از روغن و کره خیلی سرد است. اگر می‌خواهید که شیرینی پخش شده‌ای داشته باشید، بهتر است خمیر را قبل از پخت نیم ساعت در دمای اتاق نگه دارید.

پایین بودن دمای فر

اگر دمای فر برای پخت شیرینی کشمشی مناسب نباشد، ممکن است روغن در خمیر آب نشود و شیرینی نهایی به صورت پخش نشده باقی بماند. برای جلوگیری از این وضعیت، دمای فر را بالاتر از ۳۰۰ درجه تنظیم کنید و فر را قبل از قرار دادن خمیر، کمی گرم کنید.

نامرغوب بودن خمیرمایه

اگر خمیرمایه شما کیفیت مناسبی نداشته باشد، خمیر سفتی تولید می‌کند که منجر به عدم پخش شدن شیرینی می‌شود. برای حل این مشکل، می‌توانید تاریخ انقضای خمیرمایه را بررسی کرده و از تازگی آن اطمینان حاصل کنید.

 

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی