چرا شیرینی پنجره ای به قالب نمی چسبه؟ (2 نکته ساده)

چرا شیرینی پنجره ای به قالب نمی چسبه؟

شیرینی پنجره ای، یا همان نان پنجره ای یا خاتون پنجره، یکی از محبوب‌ترین و راحت‌ترین شیرینی‌های ایرانیه. این شیرینی خوشمزه رو می‌تونید برای ایام عید، با ابزار کم، سریع و آسون درست کنید و به مهموناتتون پذیرایی کنید.

برای درست کردن شیرینی پنجره ای نیاز به قالب خاصی داریم. این قالب‌ها با اشکال مختلفی در بازار موجودن که می‌تونید تهیه کنید. روش استفاده از این قالب‌ها خیلی ساده است؛ کافیه روغن رو گرم کنید، قالب رو داخل روغن بندازید و بعد از چند ثانیه بردارید. سپس قالب رو داخل مایه شیرینی بذارید و دوباره تو روغن قرار بدید. بعد کمی قالب رو تکان بدید تا شیرینی کامل ازش جدا بشه و تو روغن بمونه. باید صبر کنید تا یک طرف شیرینی خوب پخته بشه و بعد بچرخونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.

در بعضی مواقع، ممکنه مایه شیرینی به خوبی به قالب چسبیده نشه. اما دلیلش چیه؟ دلیل نچسبیدن شیرینی پنجره ای به قالب ممکنه این باشه که قالب خیلی سرد باشه. برای اینکه مایه شیرینی خوب به قالب چسبه، باید قالب رو خوب گرم کنید، ولی حواستون باشه زیاد داغ هم نباشه. اگر قالب زیاد گرم باشه، ممکنه مایه زیاد بهش چسبه و شیرینی سفت بشه. تنظیم میزان حرارت قالب فرآیند تهیه شیرینی رو بهتر می‌کنه، بنابراین با تجربه و تمرین، می‌تونید به راحتی این مسئله رو حل کنید.

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی